promoción Participeu en el I Certamen de Poesia Audiovisual Excêntrica!

Especials: Participeu en el I Certamen de Poesia Audiovisual Excêntrica!

Aquest abril, el mes literari per excel·lència, els Cinemes Can Castellet s'ompliran de poesia. En col·laboració amb Cultura Excêntrica i l'Ajuntament de Sant Boi, presentem el I Certamen de Poesia Audiovisual Excêntrica: un festival de poesia i cinema que tindrà lloc en les nostres sales i en què tothom pot participar.

Serà una jornada per celebrar l’amor pel cinema de caràcter més poètic i fer valdre l’estreta relació que es pot crear entre el món de l'audiovisual i el món literari.

Voleu formar-hi part?
  • Per participar-hi: només heu d’enviar-nos el vostre propi curtmetratge de mirada poètica a través del formulari que trobareu en aquestes bases legals o en el codi QR. Fixeu-vos-hi bé! Perquè hi ha aspectes que s’han de tenir en compte com que el curtmetratge sigui de màxim 15 minuts i que tingui una resolució mínima de 1980x1080 (HD), entre altres.

Voleu saber quin serà el premi?
  • Els 10 millors curtmetratges seran projectats en les nostres sales al llarg de la jornada del certamen i el públic serà l’encarregat de votar el curtmetratge guanyador, que rebrà un premi de 500 euros.

Us animem a participar-hi! Consulteu les bases del certamen per a més informació. Teniu temps fins al 20 d'abril per fer lluir (i retratar) la vostra cara més poètica!

Generador de Códigos QR Codes
Escaneja el codi 


Comparte en redes sociales