promoción Obrim el cinema tots els dies de Setmana Santa

Especials: Obrim el cinema tots els dies de Setmana Santa

Si no teniu cap pla pensat per aquests dies festius, veniu al cinema! I és que una de les millors opcions (i més segures!) per gaudir de la Setmana Santa d'enguany és quedar-se a casa i aprofitar tot el que ens ofereix la nostra ciutat. És per això que des de Cinemes Can Castellet us ho posem ben fàcil perquè els vostres dies de festa siguin d'allò més rodons: obrim cada dia de Setmana Santa perquè pugueu venir tant com vulgueu a gaudir d'un bon pla cinematogràfic.

Els dies dilluns 29 de març, dimarts 30 de març i dilluns 5 d'abril us obrim les portes de les nostres sales perquè us hi acomodeu en família, en parella o amb amics. Sí, sí, ho heu llegit bé: a diferència dels últims mesos, per aquesta ocasió també estarem oberts dos dilluns i un dimarts.

Ja sabeu quina pel·lícula podreu venir a veure? Estigueu atents a les novetats de cartellera que anunciarem els pròxims dies i consulteu les sessions al nostre apartat de programació. Us recordem que des de Can Castellet continuem tenint actiu un protocol Covid-19 que garanteix la higiene i seguretat de tots els nostres cinèfils visitants. Ens veiem al cinema!


Comparte en redes sociales