promoción Diumenges matí de pel·lícula als Cinemes Can Castellet!

Especials: Diumenges matí de pel·lícula als Cinemes Can Castellet!

A partir del 15 de setembre vine a gaudir del cinema amb els més petits de la casa tots els diumenges al matí! Gaudeix d'una programació especialment pensada per als menuts de la casa amb les sessions matinals de Cinemes Can Castellet per només 4,50€!

A més a més del cinema comercial infantil que es trobi programat durant la setmana, podras descobrir dos nous cicles cinematogràfics pensats per al públic infantil.Cinema Infantil d'autor (Català)


No et perdis la selecció de pel·lícules independents per a nens que tenim preparada!

Un conjunt de relats amb encant per fer volar la imaginació i aprendre amb valors. Moltes de les històries estan basades en contes i novel·les clàssics d'autors com Rohal Dahl i què han estat premiades en diversos festivals d'arreu del món.

No ho dubtis! Vine a gaudir de la primera projecció El Grufal!


Altres finestres


Titelles al cinema? Titelles i molt més! A partir d'ara, els diumenges al matí, els cinemes Can Castellet de Sant Boi es convertiran en una finestra des de la qual podrem gaudir d'altres tipus d'espectacles enregistrats a teatres, auditoris... Fins i tot podrem gaudir de l'òpera a Sant Boi!

Has vist mai l’obra de teatre “La Ventafocs”? Doncs és la primera projecció que tenim preparada per a aquest cicle que ens portará fins al Liceu de Barcelona! No deixis que t’ho expliquin!

No et perdis l'oportunitat de gaudir, amb els petits de la casa, d'un cinema especialment pensat per a ells i en la seva educació, allunyats del cinema convencional!

A més a més del cinema comercial infantil que es trobi programat durant la setmana, podras descobrir dos nous cicles cinematogràfics pensats per al públic infantil.


Pel·lícula La Ventafocs, Ópera per nens en matinals

 


 

Pel·lícula El grúfal en matinals.
Comparte en redes sociales