Especials

promoción Versión Original

Versión Original

¡Lo original siempre es mejor y en cinemes Can Castellet lo tenemos claro! Si te gusta el cine en versión original, la útima sesión de los Martes i los Domingos están pensadas especialmente para ti. Consulta nuestra programación y ven a disfrutar del mejor cine en versión original subtitulado al español.

promoción Lloguer de Sales

Lloguer de Sales

Tens un projecte cinematogràfic entre mans i vols incloure-ho en la nostra programació? Vols compartir amb la resta d'espectadors teves inquietuds cinèfiles i crear debat entorn a això mitjançant la celebració de cinefòrums?

Noticia_Gabi.jpg

Veniu a la projecció de “Gabi, dels 8 als 13 anys’ amb col·loqui posterior

Els dies 13, 14 i 15 de desembre projectarem aquest documental sobre el gènere en la infantesa. El primer dia tindrem col·loqui posterior amb l’Iván Miquel Martín!

PRESENTACION LIBRO.png

Apunteu-vos a la presentació gratuïta del poemari ‘Cendra batuda pel vent’ de Carles Ribó Casanovas

El dimecres 30 de novembre a les 18.30 h a la Sala 6, l’autor presentarà la seva obra, Premi Grandalla de Poesia el 2021

noticia_abeja.jpg

Descobriu ‘¿Qué les pasó a las abejas?’ amb la projecció gratuïta d’aquest documental

Dimecres 30 de novembre a les 19 h projectarem el documental '¿Qué les pasó a las abejas?' en col·laboració amb el projecte Apiteca: el brunzit de la comunitat

noticia_yellowceiling.jpg

Veniu a veure la projecció gratuïta d‘El sostre groc’ d’Isabel Coixet

En el marc Dia Internacional Contra les Violències Masclistes, el dimarts 29 de novembre projectarem aquest documental de la reconeguda directora

noticia_arte.jpg

Tres meravelles de l’art arriben a les pantalles de Can Castellet

Els dies 29 i 30 de novembre i l’1 de desembre projectarem tres documentals de Goya, Velázquez i l’Alhambra. Tres dosis d’art clàssic que us emocionaran!

han-tornat-dijous-dart.png

Han tornat els Dijous d'Art!

Cada últim dijous de mes a Can Castellet tornem a celebrar els Dijous d'Art: un cicle on mes a mes gaudim d'un documental d'art. Us presentem la programació d’aquesta segona temporada…

CAN CASTELLET - web (5).png

Sumeu-vos a… El cap de setmana de la infantil!

De novembre fins a març, cada mes dedicarem un cap de setmana a la canalla i projectarem una producció especialment feta per ells. Descobriu-ne la programació!

Noticia_la_Tarima.jpg

Li donem al play a La Tarima de Can Castellet!

Dijous 27 d'octubre iniciem La Tarima: un cicle de concerts de músics emergents que farà vibrar tot Sant Boi

promo_can_Castellet_opera.jpg

Can Castellet puja el teló a l’òpera i el ballet!

El setembre és el mes dels nous inicis i a Can Castellet són l’òpera i el ballet els que tornen per envair d’emoció i talent les nostres pantalles. Us presentem la programació de la Royal Opera House de Londres que tindrem al cinema!

docs_promo.jpg

L’últim dimarts de mes… DOCS PER TU!

Us acostem al cinema documental cada últim dimarts del mes amb el cicle DOCS PER TU. Descobriu la programació a continuació!