Especials

promoción Lloguer de Sales

Lloguer de Sales

Tens un projecte cinematogràfic entre mans i vols incloure-ho en la nostra programació? Vols compartir amb la resta d'espectadors teves inquietuds cinèfiles i crear debat entorn a això mitjançant la celebració de cinefòrums?

promoción Diumenges matí de pel·lícula als Cinemes Can Castellet!

Diumenges matí de pel·lícula als Cinemes Can Castellet!

A partir del 15 de setembre vine a gaudir del cinema amb els més petits de la casa tots els diumenges al matí! Gaudeix d'una programació especialment pensada per als menuts de la casa amb les sessions matinals de Cinemes Can Castellet per només 4,50€!

Can-Castellet_Abominable640x346.png

Sigues "ABOMINABLE " i juga amb Cinemes Can Castellet

Sigues "ABOMINABLE " i juga amb Cinemes Can Castellet Contesta les quatre preguntes sobre el Yeti i podràs guanyar 2 entrades per a 2 persones.

CanCastellet_ZombieLand640x346.png

Juga a Zombieland: mata i remata

El proper 18 d'octubre s'estrena Zombieland: mata i remata. ¿Juguem a veure quant saps de sobreviure al apocalisis zombi?

FILMETS-09.png

Cinemes Can Castellet serà seu del festival FILMETS

Cinemes Can Castellet serà seu del festival FILMETS Els multicines de Can Castellet acolliran una sessió de Filmets en Família, dues sessions competitives més, una altra amb curts del festival BFI Flare Films, així com sessions adreçades a alumnes de tercer de Primària i quart d’ESO

ballet_cancastellet.png

L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat

L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat

Portadas Carrusel.NEWFONT-02.png

Docs Barcelona als Cinemes Can Castellet

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any i el territori.

Portadas Carrusel.NEWFONT-03.png

Visites guiades: De la Sala a la cabina de projecció.

A partir del 15 de setembre de 2019, amb la voluntat d'apropar la cultura cinematogràfica al públic local, als Cinemes Can Castellet de Sant Boi del Llobregat s'iniciarà un programa de visites guiades a les instal·lacions del cinema, amb un contingut adaptat als més menuts.