Portadas Carrusel.NEWFONT-03.png

Altres notícies

Sigues "ABOMINABLE " i juga amb Cinemes Can Castellet

Sigues "ABOMINABLE " i juga amb Cinemes Can Castellet Contesta les quatre preguntes sobre el Yeti i podràs guanyar 2 entrades per a 2 persones.

Juga a Zombieland: mata i remata

El proper 18 d'octubre s'estrena Zombieland: mata i remata. ¿Juguem a veure quant saps de sobreviure al apocalisis zombi?

Cinemes Can Castellet serà seu del festival FILMETS

Cinemes Can Castellet serà seu del festival FILMETS Els multicines de Can Castellet acolliran una sessió de Filmets en Família, dues sessions competitives més, una altra amb curts del festival BFI Flare Films, així com sessions adreçades a alumnes de tercer de Primària i quart d’ESO

L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat

L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat

Docs Barcelona als Cinemes Can Castellet

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any i el territori.

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Els Cinemes Can Castellet de Sant Boi amplien el seu horari i oferta cultural

Con la llegada del nuevo curso los Cines Can Castellet de Sant Boi siguen incluyendo novedades en su programación, con la firme voluntad de ofrecer un amplio abanico de actividades y proyecciones que complementen las proyecciones comerciales y acerque la cultura cinematográfica al gran público de una manera diferente, divertida y entretenida.

Visites guiades: De la Sala a la cabina de projecció.

archivado en: Promoció

A partir del 15 de setembre de 2019, amb la voluntat d'apropar la cultura cinematogràfica al públic local, als Cinemes Can Castellet de Sant Boi del Llobregat s'iniciarà un programa de visites guiades a les instal·lacions del cinema, amb un contingut adaptat als més menuts.

T'has preguntat mai que passa darrere teu quan estàs veient una pel·lícula?

Vine a descobrir-ho! Endinsa't en una experiència única en forma de recorregut per totes les instal·lacions del cinema; des dels racons més amagats de les sales de visionat fins a les zones més secretes de la cabina de projecció. Les visites guiades dels Cinemes Can Castellet són una molt bona oportunitat per fer un repàs a la història del cinema i a l'evolució tècnica i estètica que han patit les sales de cine de la ciutat des dels seus inicis.

A més, com a ferms defensors de tots els formats i menes de cinema, l'equip tècnic amb què contem als Cinemes Can Castellet permet projectar en digital i en 35 mm! Si ets un nostàlgic de l'analògic o un cinèfil curiós per veure com es gaudia abans de la imatge als cinemes, les visites guiades també són per a tu, ja que podràs gaudir d'una projecció en 35 mm com a punt final de la visita.

Tot plegat, es tracta d'una activitat molt dinàmica que l'equip dels cinemes recomana experimentar per a tots els públics.

Busques realitzar una activitat lúdica diferent amb els teus companys de feina o amics? No ho dubtis vine i experimenta amb el cinema analògic com fan els veritables projeccionistes.

Fantàstica oportunitat per conèixer i estimar el cinema des d'un punt de vista diferent.

La durada de la visita aproximada és de 1h 30min i es realitzaran cada diumenge a les 12:15h (Horari subjecte a variacions)

El preu de la visita és de 10 € per persona (7€ per nens fins a 12 anys) i inclou la visita guiada i la projecció d’un film en 35mm.

Més informació: editorial@cinemescancastellet.com 936616112


Comparteix a xarxes socials