Portadas Carrusel.NEWFONT-03.png

Altres notícies

Cinema fet a Sant Boi

El 3 de març a les 20.30h, tres directors santboians inauguraran el cicle amb una taula rodona, d’entrada gratuïta, on es debatrà sobre el cinema de proximitat.

Jugues amb nosaltres?

Et proposem un joc per a passar l'estona mentre guardem quarantena. L'equip de Cinemes Ca Castellet et mana tota l'energia per a passar aquest tràngol i veure'ns molt, molt aviat al cinema #quedateencasa

L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat

L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat

Docs Barcelona als Cinemes Can Castellet

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any i el territori.

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Diumenges matí de pel·lícula als Cinemes Can Castellet

Els Cinemes Ca Castellet de Sant Boi continuen incloent novetats en la seva programació, amb la ferma voluntat d'oferir un ampli ventall d'activitats i projeccions que complementin el catàleg comercials i acosti la cultura cinematogràfica al gran públic d'una manera diferent, divertida i entretinguda.

Grans documentals d'art: El millor art, molt aprop.

Grans documentals d'art: El millor art, molt aprop. El segon cicle de documentals sobre la vida i obra dels autors més il·lustres de la història torna als cinemes Can Castellet.

Visites guiades: De la Sala a la cabina de projecció.

archivado en: Promoció
A partir del 15 de setembre de 2019, amb la voluntat d'apropar la cultura cinematogràfica al públic local, als Cinemes Can Castellet de Sant Boi del Llobregat s'iniciarà un programa de visites guiades a les instal·lacions del cinema, amb un contingut adaptat als més menuts.

A partir del 15 de setembre de 2019, amb la voluntat d'apropar la cultura cinematogràfica al públic local, als Cinemes Can Castellet de Sant Boi del Llobregat s'iniciarà un programa de visites guiades a les instal·lacions del cinema, amb un contingut adaptat als més menuts.

T'has preguntat mai que passa darrere teu quan estàs veient una pel·lícula?

Vine a descobrir-ho! Endinsa't en una experiència única en forma de recorregut per totes les instal·lacions del cinema; des dels racons més amagats de les sales de visionat fins a les zones més secretes de la cabina de projecció. Les visites guiades dels Cinemes Can Castellet són una molt bona oportunitat per fer un repàs a la història del cinema i a l'evolució tècnica i estètica que han patit les sales de cine de la ciutat des dels seus inicis.

A més, com a ferms defensors de tots els formats i menes de cinema, l'equip tècnic amb què contem als Cinemes Can Castellet permet projectar en digital i en 35 mm! Si ets un nostàlgic de l'analògic o un cinèfil curiós per veure com es gaudia abans de la imatge als cinemes, les visites guiades també són per a tu, ja que podràs gaudir d'una projecció en 35 mm com a punt final de la visita.

Tot plegat, es tracta d'una activitat molt dinàmica que l'equip dels cinemes recomana experimentar per a tots els públics.

Busques realitzar una activitat lúdica diferent amb els teus companys de feina o amics? No ho dubtis vine i experimenta amb el cinema analògic com fan els veritables projeccionistes.

Fantàstica oportunitat per conèixer i estimar el cinema des d'un punt de vista diferent.

La durada de la visita aproximada és de 1h 30min i es realitzaran el segon diumenge del mes a les 12:15h (Horari subjecte a variacions)

El preu de la visita és de 10 € per persona (7€ per nens fins a 12 anys) i inclou la visita guiada i la projecció d’un film en 35mm.

Més informació: editorial@cinemescancastellet.com 936616112


Comparteix a xarxes socials