Altres notícies

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Avis i àvies, us esperem al cinema!

Amb el carnet de la Gent Gran, les sessions dels dijous no festius us surten a 2 € i les primeres sessions dels dimecres i divendres no festius, a 4,20 €

Gaudiu del cinema sols o acompanyats amb l’abonament CINE10

Us presentem tots els avantatges d’aquest abonament exclusiu de Can Castellet en què per només 45 euros podreu gaudir de 10 entrades de cinema… tant acompanyats com sols! Us ho expliqu

Estrenem la Sala 7: el nou espai virtual del cinema!

D’ara endavant hi trobareu aquelles pel·lícules i documentals que no vau poder gaudir al cinema, continguts infantils, streamings i molt més

L’últim dimarts de mes… DOCS PER TU!

Us acostem al cinema documental cada últim dimarts del mes amb el cicle DOCS PER TU. Descobriu la programació a continuació!

Can Castellet puja el teló a l’òpera i el ballet!

El setembre és el mes dels nous inicis i a Can Castellet són l’òpera i el ballet els que tornen per envair d’emoció i talent les nostres pantalles. Us presentem la programació de la Royal Opera House de Londres que tindrem al cinema!

Li donem al play a La Tarima de Can Castellet!

Dijous 27 d'octubre iniciem La Tarima: un cicle de concerts de músics emergents que farà vibrar tot Sant Boi

Sumeu-vos a… El cap de setmana de la infantil!

De novembre fins a març, cada mes dedicarem un cap de setmana a la canalla i projectarem una producció especialment feta per ells. Descobriu-ne la programació!

Han tornat els Dijous d'Art!

Cada últim dijous de mes a Can Castellet tornem a celebrar els Dijous d'Art: un cicle on mes a mes gaudim d'un documental d'art. Us presentem la programació d’aquesta segona temporada…

Tres meravelles de l’art arriben a les pantalles de Can Castellet

archivado en: Estrenes, Promoció
Els dies 29 i 30 de novembre i l’1 de desembre projectarem tres documentals de Goya, Velázquez i l’Alhambra. Tres dosis d’art clàssic que us emocionaran!

A Can Castellet sempre volem anar un pas més enllà i portar-vos novetats que no només formin part de la cartellera oficial. Per aquest motiu presentem un nou i breu cicle d’art clàssic que passarà pel cinema del 29 de novembre a l’1 de desembre. Es tracta d’un cicle de tres documentals que han estat produïts en els darrers tres anys de la mà dels millors directors i les millors productores del nostre país, en exclusiva per a la gran pantalla. A continuació, tota la informació:

 • GOYA. EL OJO QUE ESCUCHA / dimarts 29 de novembre a les 17 i les 21 h

  Una mirada més propera a un dels artistes més importants de l'Espanya de finals del segle XVIII i principis del XIX.

 • VELÁZQUEZ. EL PODER Y EL ARTE / dimecres 30 de novembre a les 17 i les 21 h

  L'art sempre ha estat una eina que han utilitzat els poderosos per mostrar-ne la grandesa, generar ensenyaments o simplement maquillar estats decadents. El documental ‘Velázquez, el poder y el arte’ ens endinsarà no només en la tècnica, la vàlua i el context d'un dels més universals de l'art de tots els temps, sinó també en les relacions que el poder i l'art han tingut al llarg de la història.

 • LOS CONSTRUCTORES DE LA ALHAMBRA / dijous 1 de desembre a les 17 i les 21 h

  Qui no s'ha preguntat com es va construir un dels llocs més visitats d'Espanya? Qui no s'ha embadalit amb les riques decoracions dels murs d'un dels edificis declarats Patrimoni de la Humanitat?

  L'Alhambra de Granada mai vista. Un documental que permet comprendre el perquè de la seva edificació, la vida palatina entre els seus murs, els seus habitants, així com el cim de la riquesa de tota una civilització en el seu màxim esplendor.


Comparteix a xarxes socials