Altres notícies

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Avis i àvies, us esperem al cinema!

Amb el carnet de la Gent Gran, les sessions dels dijous no festius us surten a 2 € i les primeres sessions dels dimecres i divendres no festius, a 4,20 €

Gaudiu del cinema sols o acompanyats amb l’abonament CINE10

Us presentem tots els avantatges d’aquest abonament exclusiu de Can Castellet en què per només 45 euros podreu gaudir de 10 entrades de cinema… tant acompanyats com sols! Us ho expliqu

Estrenem la Sala 7: el nou espai virtual del cinema!

D’ara endavant hi trobareu aquelles pel·lícules i documentals que no vau poder gaudir al cinema, continguts infantils, streamings i molt més

Viu el directe a La Tarima de la Sala 6!

Les propostes d’aquest cicle de concerts i màgia us faran vibrar amb el talent emergent

Tots els documentals que hem pogut gaudir a la segona temporada dels Dijous d’Art

Cada últim dijous de mes a Can Castellet hem celebrat els Dijous d'Art: un cicle on mes a mes gaudim d'un documental d'art. Amants d'aquest còctel artístic, què us ha semblat la programació?

Així ha estat la segona temporada del DOCS PER TU

Un dimarts al mes us hem acostat al cinema documental amb la segona edició del cicle DOCS PER TU. De conflictes armats a gats de carrer, passant per músics desapareguts: aquesta ha estat la programació!

Hem convidat 6 grans de l’art al cinema!

Hem acabat la primera temporada del cicle ‘Els grans de l’art al cinema’, format per documentals d’art de grans artistes de tots els temps. Si us l’heu perdut, aquesta n’ha estat la programació

El guionista i l’equip de ‘Loli Tormenta’ ens descobreixen detalls de l’estrena en un passi especial

El dimecres 12 d'abril, vam gaudir d’un col·loqui posterior de ‘Loli Tormenta’ amb la presència del guionista Mario Torrecillas i part de l'equip de la pel·lícula.

Acomiadem El cap de setmana de la infantil

archivado en: Estrenes, Promoció
Des de novembre fins a principis d’estiu, cada mes hem dedicat un cap de setmana a la canalla i hem projectat una producció especialment feta per ells.

No sempre trobem una cartellera que il·lusioni als menuts. Però als Cinemes Can Castellet hem volgut ser casa de tothom i amb moltes ganes de veure créixer les generacions més petites entre les parets de les nostres sales hem dut a terme El cap de setmana de la infantil. És un cicle per a petits cinèfils! Una oportunitat perquè la canalla faci les seves primeres capbussades cinematogràfiques a través d’una cartellera especialment pensada per a ells i elles. Cada mes, de novembre fins a juliol, hem dedicat un cap de setmana a aquesta programació infantil i especial.

DESPUÉS DE LA PROGRAMACIÓN QUE ACABA CON EL CARGOL Y LA BALENA, CONTINUAR CON:


28, 29 i 30 d'abril

LA BELLESA DE LA VIDA

Prepara’t per viatjar al passat i al present de la Xina, a través d’aquesta deliciosa obra coral composta per set històries d’animació sorprenent. Amb protagonistes entranyables com una família de conills, un nen que fa els deures al restaurant dels seus pares o una àvia i el seu net que viuen al camp. Històries úniques d’amor, creixement i reptes vitals narrades amb fantàstiques tècniques d’animació que van des de l’aquarel·la, la pintura amb tinta o el collage.


12, 13 i 14 de maig

L’ILLA DELS OCELLS

Una nena tímida, apassionada per la lectura i l’ornitologia, fa amistat amb una bibliotecària que viu a pocs quilòmetres de casa seva, en una illa del riu Loira plena d’ocells.


26, 27 i 28 de maig

BILL I JANET I ALTRES CRÒNIQUES MARCIANES

En un planeta molt llunyà viuen dues famílies de marcians: els vermellets i els blauets. Els vermellets dormen en llits, tenen peus d’ànec, cabells estranys, juguen a l’aigua i beuen llet rosa, mentre que els blauets dormen en forats, porten sabates, els agrada anar saltant a tot arreu i beuen te negre. Els vermellets i els blauets no es porten bé, viuen separats i mai juguen junts, està prohibit!


16, 17 i 18 de juny

VAINILLA

Vainilla, una nena parisenca, arriba a l'Illa de Guadalupe per passar les vacances amb la seva tia. Al principi rebutja tot allò relacionat amb l'illa, però de mica en mica anirà descobrint els seus misteris i s'endinsarà en una aventura exòtica plena de personatges pintorescos i elements màgics.


7, 8 i 9 de juliol

LILLE ALLAN

Allan té 11 anys, i al seu solitari estiu acaba exercint d'antena humana per al seu veí obsessionat amb els OVNIS. Però el que es troben és només Britney, una nena extraterrestre que està fent un treball per a l'escola sobre la primitiva raça humana. Allan l'ha d'ajudar a tornar a casa, però mentrestant ella intenta comprendre el seu espècimen humà.


Comparteix a xarxes socials