Can-Castellet_Abominable640x346.png

Altres notícies

Juga a Zombieland: mata i remata

El proper 18 d'octubre s'estrena Zombieland: mata i remata. ¿Juguem a veure quant saps de sobreviure al apocalisis zombi?

Cinemes Can Castellet serà seu del festival FILMETS

Cinemes Can Castellet serà seu del festival FILMETS Els multicines de Can Castellet acolliran una sessió de Filmets en Família, dues sessions competitives més, una altra amb curts del festival BFI Flare Films, així com sessions adreçades a alumnes de tercer de Primària i quart d’ESO

L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat

L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat

Docs Barcelona als Cinemes Can Castellet

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any i el territori.

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Visites guiades: De la Sala a la cabina de projecció.

A partir del 15 de setembre de 2019, amb la voluntat d'apropar la cultura cinematogràfica al públic local, als Cinemes Can Castellet de Sant Boi del Llobregat s'iniciarà un programa de visites guiades a les instal·lacions del cinema, amb un contingut adaptat als més menuts.

Els Cinemes Can Castellet de Sant Boi amplien el seu horari i oferta cultural

Con la llegada del nuevo curso los Cines Can Castellet de Sant Boi siguen incluyendo novedades en su programación, con la firme voluntad de ofrecer un amplio abanico de actividades y proyecciones que complementen las proyecciones comerciales y acerque la cultura cinematográfica al gran público de una manera diferente, divertida y entretenida.

Sigues "ABOMINABLE " i juga amb Cinemes Can Castellet

archivado en: Promoció

Sigues "ABOMINABLE " i juga amb Cinemes Can Castellet Contesta les quatre preguntes sobre el Yeti i podràs guanyar 2 entrades per a 2 persones.


Comparteix a xarxes socials