Altres notícies

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Avis i àvies, us esperem al cinema!

Amb el carnet de la Gent Gran, les sessions dels dijous no festius us surten a 2 € i les primeres sessions dels dimecres i divendres no festius, a 4,20 €

Gaudiu del cinema sols o acompanyats amb l’abonament CINE10

Us presentem tots els avantatges d’aquest abonament exclusiu de Can Castellet en què per només 45 euros podreu gaudir de 10 entrades de cinema… tant acompanyats com sols! Us ho expliqu

Estrenem la Sala 7: el nou espai virtual del cinema!

D’ara endavant hi trobareu aquelles pel·lícules i documentals que no vau poder gaudir al cinema, continguts infantils, streamings i molt més

Viu el directe a La Tarima de la Sala 6!

Les propostes d’aquest cicle de concerts i màgia us faran vibrar amb el talent emergent

Acomiadem El cap de setmana de la infantil

Des de novembre fins a principis d’estiu, cada mes hem dedicat un cap de setmana a la canalla i hem projectat una producció especialment feta per ells.

Tots els documentals que hem pogut gaudir a la segona temporada dels Dijous d’Art

Cada últim dijous de mes a Can Castellet hem celebrat els Dijous d'Art: un cicle on mes a mes gaudim d'un documental d'art. Amants d'aquest còctel artístic, què us ha semblat la programació?

Així ha estat la segona temporada del DOCS PER TU

Un dimarts al mes us hem acostat al cinema documental amb la segona edició del cicle DOCS PER TU. De conflictes armats a gats de carrer, passant per músics desapareguts: aquesta ha estat la programació!

Hem convidat 6 grans de l’art al cinema!

Hem acabat la primera temporada del cicle ‘Els grans de l’art al cinema’, format per documentals d’art de grans artistes de tots els temps. Si us l’heu perdut, aquesta n’ha estat la programació

El guionista i l’equip de ‘Loli Tormenta’ ens descobreixen detalls de l’estrena en un passi especial

El dimecres 12 d'abril, vam gaudir d’un col·loqui posterior de ‘Loli Tormenta’ amb la presència del guionista Mario Torrecillas i part de l'equip de la pel·lícula.

Gaudim d’un passi gratuït del documental ‘Aamelat. Jornaleres de la Guerra’

archivado en: Estrenes, Promoció
El 20 de juny, Dia Mundial de les Persones refugiades, amb l’Ajuntament de Sant Boi vam organitzar la projecció gratuïta d’aquest documental d'Eva Parey

El passat dimarts 20 de juny, dia en què es commemora arreu el Dia Mundial de les Persones refugiades, a Can Castellet vam celebrar la cita amb una projecció molt especial i gratuïta del documental Aamelat. Jornaleres de la Guerra, de la directora Eva Parey.

Onze anys després de l'inici de la guerra a Síria, hi ha dones refugiades procedents de les zones rurals d'Alep que fa anys que treballen com a jornaleres a la Vall de la Behaa en condicions d'explotació. Les seves filles acabades de néixer en entrar al Líban també treballen al camp avui dia. El seu futur és incert. No poden prosperar al Líban perquè no les reconeix com a nacionals, ni la seva condició de refugiades, ni protegeix els seus drets bàsics. No poden tornar a Síria mentre hi hagi guerra.

Aamelat. Jornaleres de la Guerra exposa la situació de supervivència que viuen aquestes dones i nenes sirianes refugiades en assentaments informals als afores de Bar Elias i posa el focus mediàtic per donar a conèixer la seva realitat silenciada. Un documental d'autor que narra les condicions en què es troben i el seu poder de resiliència.

Després de la projecció també vam gaudir d’un col·loqui amb la seva directora i entitats de defensa dels DDHH del municipi.


Comparteix a xarxes socials