Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"
Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.
Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.
Amb el carnet de la Gent Gran, les sessions dels dijous no festius us surten a 2 € i les primeres sessions dels dimecres i divendres no festius, a 4,20 €
Us presentem tots els avantatges d’aquest abonament exclusiu de Can Castellet en què per només 45 euros podreu gaudir de 10 entrades de cinema… tant acompanyats com sols! Us ho expliqu
D’ara endavant hi trobareu aquelles pel·lícules i documentals que no vau poder gaudir al cinema, continguts infantils, streamings i molt més
El setembre és el mes dels nous inicis i a Can Castellet són l’òpera i el ballet els que tornen per envair d’emoció i talent les nostres pantalles. Us presentem la programació de la Royal Opera House de Londres que tindrem al cinema!
Les propostes d’aquest cicle de concerts i màgia us faran vibrar amb el talent emergent
Des de novembre fins a principis d’estiu, cada mes hem dedicat un cap de setmana a la canalla i hem projectat una producció especialment feta per ells.
Cada últim dijous de mes a Can Castellet hem celebrat els Dijous d'Art: un cicle on mes a mes gaudim d'un documental d'art. Amants d'aquest còctel artístic, què us ha semblat la programació?
Un dimarts al mes us hem acostat al cinema documental amb la segona edició del cicle DOCS PER TU. De conflictes armats a gats de carrer, passant per músics desapareguts: aquesta ha estat la programació!
Hem acabat la primera temporada del cicle ‘Els grans de l’art al cinema’, format per documentals d’art de grans artistes de tots els temps. Si us l’heu perdut, aquesta n’ha estat la programació
El passat dimarts 20 de juny, dia en què es commemora arreu el Dia Mundial de les Persones refugiades, a Can Castellet vam celebrar la cita amb una projecció molt especial i gratuïta del documental Aamelat. Jornaleres de la Guerra, de la directora Eva Parey.
Onze anys després de l'inici de la guerra a Síria, hi ha dones refugiades procedents de les zones rurals d'Alep que fa anys que treballen com a jornaleres a la Vall de la Behaa en condicions d'explotació. Les seves filles acabades de néixer en entrar al Líban també treballen al camp avui dia. El seu futur és incert. No poden prosperar al Líban perquè no les reconeix com a nacionals, ni la seva condició de refugiades, ni protegeix els seus drets bàsics. No poden tornar a Síria mentre hi hagi guerra.
Aamelat. Jornaleres de la Guerra exposa la situació de supervivència que viuen aquestes dones i nenes sirianes refugiades en assentaments informals als afores de Bar Elias i posa el focus mediàtic per donar a conèixer la seva realitat silenciada. Un documental d'autor que narra les condicions en què es troben i el seu poder de resiliència.
Després de la projecció també vam gaudir d’un col·loqui amb la seva directora i entitats de defensa dels DDHH del municipi.