concurso.jpg

Altres notícies

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

La teva invitació per a veure Mary Shelley

En obert el divendres 12 de març de 2021 a les 22h a la plataforma Benecé Online dels Cinemes Can Castellet (passi únic)

Avis i àvies, us esperem al cinema!

Amb el carnet de la Gent Gran, les sessions dels dijous no festius us surten a 2 € i les primeres sessions dels dimecres i divendres no festius, a 4,20 €

3 raons per veure Minari, historia de mi familia

En la mateixa setmana que Minari, historia de mi familia ha estat oficialment nominada als Oscars, us donem 3 motius per no perdre-us el film als nostres cinemes

Obrim el cinema tots els dies de Setmana Santa

Els Cinemes Can Castellet estaran oberts tots els dies de Setmana Santa, inclosos el dilluns 29 i dimarts 30 de març i el dilluns 5 d'abril

Participeu en el I Certamen de Poesia Audiovisual Excêntrica!

archivado en: Promoció
Envieu-nos els vostres curtmetratges de mirada poètica i podreu optar a un premi de 500 euros

Aquest abril, el mes literari per excel·lència, els Cinemes Can Castellet s'ompliran de poesia. En col·laboració amb Cultura Excêntrica i l'Ajuntament de Sant Boi, presentem el I Certamen de Poesia Audiovisual Excêntrica: un festival de poesia i cinema que tindrà lloc en les nostres sales i en què tothom pot participar.

Serà una jornada per celebrar l’amor pel cinema de caràcter més poètic i fer valdre l’estreta relació que es pot crear entre el món de l'audiovisual i el món literari.

Voleu formar-hi part?
  • Per participar-hi: només heu d’enviar-nos el vostre propi curtmetratge de mirada poètica a través del formulari que trobareu en aquestes bases legals o en el codi QR. Fixeu-vos-hi bé! Perquè hi ha aspectes que s’han de tenir en compte com que el curtmetratge sigui de màxim 15 minuts i que tingui una resolució mínima de 1980x1080 (HD), entre altres.

Voleu saber quin serà el premi?
  • Els 10 millors curtmetratges seran projectats en les nostres sales al llarg de la jornada del certamen i el públic serà l’encarregat de votar el curtmetratge guanyador, que rebrà un premi de 500 euros.

Us animem a participar-hi! Consulteu les bases del certamen per a més informació. Teniu temps fins al 20 d'abril per fer lluir (i retratar) la vostra cara més poètica!


Comparteix a xarxes socials