Altres notícies

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Avis i àvies, us esperem al cinema!

Amb el carnet de la Gent Gran, les sessions dels dijous no festius us surten a 2 € i les primeres sessions dels dimecres i divendres no festius, a 4,20 €

Gaudiu del cinema sols o acompanyats amb l’abonament CINE10

Us presentem tots els avantatges d’aquest abonament exclusiu de Can Castellet en què per només 45 euros podreu gaudir de 10 entrades de cinema… tant acompanyats com sols! Us ho expliqu

Estrenem la Sala 7: el nou espai virtual del cinema!

D’ara endavant hi trobareu aquelles pel·lícules i documentals que no vau poder gaudir al cinema, continguts infantils, streamings i molt més

Can Castellet puja el teló a l’òpera i el ballet!

El setembre és el mes dels nous inicis i a Can Castellet són l’òpera i el ballet els que tornen per envair d’emoció i talent les nostres pantalles. Us presentem la programació de la Royal Opera House de Londres que tindrem al cinema!

Li donem al play a La Tarima de Can Castellet!

Dijous 27 d'octubre iniciem La Tarima: un cicle de concerts de músics emergents que farà vibrar tot Sant Boi

Sumeu-vos a… El cap de setmana de la infantil!

De novembre fins a març, cada mes dedicarem un cap de setmana a la canalla i projectarem una producció especialment feta per ells. Descobriu-ne la programació!

Han tornat els Dijous d'Art!

Cada últim dijous de mes a Can Castellet tornem a celebrar els Dijous d'Art: un cicle on mes a mes gaudim d'un documental d'art. Us presentem la programació d’aquesta segona temporada…

SORTEIG! Feu cagar el Tió de Can Castellet

Fins al dijous 22 de desembre a les 23.59 h, participeu en el nostre gran sorteig de Nadal per guanyar premis com una tablet, un kit de cocteleria, una edició especial de pel·lícula o un pack de 4 DVDs

L’últim dimarts de mes… DOCS PER TU!

archivado en: Estrenes, Promoció
Us acostem al cinema documental cada últim dimarts del mes amb el cicle DOCS PER TU. Descobriu la programació a continuació!

Els documental és un gènere que explora diverses cares de la societat. Les retraten, les critiquen, les lloen o les denuncien. Voleu viure junts històries emocionants a través de la gran pantalla?

Cada últim dimarts de mes, a les 17 h i a les 21 h, a Can Castellet us portem el cicle DOCS PER TU amb documentals de temàtiques diverses. Aquesta és la programació:

Perifèria - dimarts 31 de maig

Perifèria és un viatge als ressons del passat de Santa Coloma de Gramenet, un municipi proper a Barcelona. Els seus veïns van transformar el suburbi que els imposava l’especulació franquista en una ciutat digna. Aquell passat reverbera al present dels seus carrers, places i rostres. Xavier Valls va ser l'arquitecte que va fer el Pla Popular, una experiència pionera de participació ciutadana. El 1987, va ser assassinat per ETA a l'atemptat d'Hipercor. Els seus fills tornen al soterrani on va quedar sepultat el seu arxiu personal per recuperar aquella epopeia i, amb ella, tota una ciutat en lluita.

La cigüeña de Burgos - dimarts 28 de juny

La directora de la pel·lícula és una adolescent quan, després del funeral del seu pare, llegeix la vida de mort als diaris. “Per què no sé res de tot això?” Filla d'un anarquista condemnat per terrorisme durant la dictadura franquista i afiliat al partit comunista durant el seu empresonament, partit pel qual serà regidor a Barcelona durant les primeres legislatures democràtiques, Joana Conill comprèn que el pare, company de jocs i aventures, va decidir no explicar-lo la seva vida. Per què? Mentre roda la pel·lícula, la filla aprendrà a ser directora de cinema, com quan era petita i jugaven a resoldre misteris, en un viatge al país de la memòria on les peces no encaixen mai. Si la memòria és impossible, què és el que ens impulsa a cercar?

Pussy Riot: Una plegaria punk - dimarts 26 de juliol

Documental sobre la història increïble de tres joves components d'una banda musical que van interpretar una “oració punk” a l'interior de la catedral més important de Rússia. El seu arrest i posterior judici ha fet la volta al món i ha transformat la societat russa per sempre. Seguint els girs inesperats d'aquest judici, el documental ens mostra les persones veritables alhora que som testimonis de la seva transformació d'activistes polítiques a icones de la modernitat.

El niño de fuego - dimarts 27 de setembre

Aleixo Paz és 'El nen de foc': el supervivent d'un tràgic accident que el va deixar amb severes cremades al 91% del seu cos. Tot i això, Aleixo lluita cada dia contra les mirades impertinents i el dolorós record de l'accident, intentant superar la por i la ira a través de la paraula. Què hi ha després de vèncer la mort quan ja no esperes res de la vida?

I am not your negro - dimarts 25 d’octubre

L'escriptor James Baldwin va realitzar el 1979 un assaig, Remember this house, sobre el racisme als Estats Units, parlant de la seva relació amb Malcolm X, Martin Luther King, Medgar Evers, entre d'altres activistes, i el procés per la lluita dels drets dels afro estatunidencs.

McCurry. la búsqueda del color - dimarts 29 de novembre

Analitza des de dins la vida i l'obra del fotògraf Steve McCurry, molt conegut pel seu retrat de la noia afganesa de la portada del National Geographic. El fotògraf, els seus familiars i amics donen vida a les històries que hi ha darrere de les fotografies més emblemàtiques. Amb accés únic al seu procés creatiu i a imatges inèdites, descobrim el seu compromís de registrar el que defineix i uneix els éssers humans en la recerca del color.


Comparteix a xarxes socials