ballet_cancastellet.png

Altres notícies

Sigues "ABOMINABLE " i juga amb Cinemes Can Castellet

Sigues "ABOMINABLE " i juga amb Cinemes Can Castellet Contesta les quatre preguntes sobre el Yeti i podràs guanyar 2 entrades per a 2 persones.

Juga a Zombieland: mata i remata

El proper 18 d'octubre s'estrena Zombieland: mata i remata. ¿Juguem a veure quant saps de sobreviure al apocalisis zombi?

Cinemes Can Castellet serà seu del festival FILMETS

Cinemes Can Castellet serà seu del festival FILMETS Els multicines de Can Castellet acolliran una sessió de Filmets en Família, dues sessions competitives més, una altra amb curts del festival BFI Flare Films, així com sessions adreçades a alumnes de tercer de Primària i quart d’ESO

Docs Barcelona als Cinemes Can Castellet

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any i el territori.

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Visites guiades: De la Sala a la cabina de projecció.

A partir del 15 de setembre de 2019, amb la voluntat d'apropar la cultura cinematogràfica al públic local, als Cinemes Can Castellet de Sant Boi del Llobregat s'iniciarà un programa de visites guiades a les instal·lacions del cinema, amb un contingut adaptat als més menuts.

Els Cinemes Can Castellet de Sant Boi amplien el seu horari i oferta cultural

Con la llegada del nuevo curso los Cines Can Castellet de Sant Boi siguen incluyendo novedades en su programación, con la firme voluntad de ofrecer un amplio abanico de actividades y proyecciones que complementen las proyecciones comerciales y acerque la cultura cinematográfica al gran público de una manera diferente, divertida y entretenida.

L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat

archivado en: Estrenes, Promoció

L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat.

Un total de set espectacles en directe i dues retransmissions, entre òpera i ballet, entren a formar part de la nova programació dels Cinemes Can Castellet amb la voluntat d'ampliar el ventall d'ofertes audiovisuals de les quals gaudir als cinemes de la ciutat de Sant Boi i abraçar així tota mena de representacions artístiques.

Fins al pròxim Juny, podrem assistir a funcions especials originals de la Royal Opera House de Londres i el Liceu de Barcelona, començant el pròxim 8 d'octubre amb la projecció en directe de l'Òpera Don Giovanni, de Mozart, des de la ciutat britànica.

Els cinemes Can Castellet (Sant Boi de Llobregat) se sumen a la curta llista dels pocs espais exclusius en els quals els aficionats de l'òpera i el ballet de la província de Barcelona poden veure algunes de les millors produccions dels teatres internacionals més reconeguts, amb els millors muntatges artístics i les veus més prestigioses al servei dels grans clàssics del cant líric.

La nova proposta audiovisual del cinemes Can Castellet projectarà un total de 9 espectacles (7 en directe i 2 retransmissions), entre ballet i òpera que de ben segur no deixaran indiferent al públic que s'acosti a gaudir-les. La programació, busca acostar aquests formats a tota mena de públic, sense haver d'emprendre grans viatges per gaudir de títols, cantants d'òpera i companyies de ballet de primer ordre.

Les òperes i ballets que formen part d'aquesta programació, que comença el pròxim 8 d’octubre a les 19:45 hs amb la projecció en directe de l'Òpera Don Giovanni, de Mozart, des de la ciutat de Londres són l'òpera 'Don Giovani' (Mozart, 8 d'octubre), la zarzuela 'Doña Francisquita' (Amadeu Vives, 12 de novembre), el ballet 'Cascanueces' (Royal Ballet, 17 de desembre), l'òpera 'Aída' (Verdi, 22 de gener), el ballet 'La Bella durmiente' (Royal Ballet, 1 d'abril), el ballet 'The Dante Project' (Royal Ballet, 28 de maig) i l'òpera 'Elektra' (Royal Opera, 18 de juny).Comparteix a xarxes socials