ballet_cancastellet.png

Altres notícies

Cinema fet a Sant Boi

El 3 de març a les 20.30h, tres directors santboians inauguraran el cicle amb una taula rodona, d’entrada gratuïta, on es debatrà sobre el cinema de proximitat.

Jugues amb nosaltres?

Et proposem un joc per a passar l'estona mentre guardem quarantena. L'equip de Cinemes Ca Castellet et mana tota l'energia per a passar aquest tràngol i veure'ns molt, molt aviat al cinema #quedateencasa

Docs Barcelona als Cinemes Can Castellet

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any i el territori.

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Visites guiades: De la Sala a la cabina de projecció.

A partir del 15 de setembre de 2019, amb la voluntat d'apropar la cultura cinematogràfica al públic local, als Cinemes Can Castellet de Sant Boi del Llobregat s'iniciarà un programa de visites guiades a les instal·lacions del cinema, amb un contingut adaptat als més menuts.

Diumenges matí de pel·lícula als Cinemes Can Castellet

Els Cinemes Ca Castellet de Sant Boi continuen incloent novetats en la seva programació, amb la ferma voluntat d'oferir un ampli ventall d'activitats i projeccions que complementin el catàleg comercials i acosti la cultura cinematogràfica al gran públic d'una manera diferent, divertida i entretinguda.

Grans documentals d'art: El millor art, molt aprop.

Grans documentals d'art: El millor art, molt aprop. El segon cicle de documentals sobre la vida i obra dels autors més il·lustres de la història torna als cinemes Can Castellet.

L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat

archivado en: Estrenes, Promoció
L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat

L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat.

Un total de set espectacles en directe i dues retransmissions, entre òpera i ballet, entren a formar part de la nova programació dels Cinemes Can Castellet amb la voluntat d'ampliar el ventall d'ofertes audiovisuals de les quals gaudir als cinemes de la ciutat de Sant Boi i abraçar així tota mena de representacions artístiques.

Fins al pròxim Juny, podrem assistir a funcions especials originals de la Royal Opera House de Londres i el Liceu de Barcelona, començant el pròxim 8 d'octubre amb la projecció en directe de l'Òpera Don Giovanni, de Mozart, des de la ciutat britànica.

Els cinemes Can Castellet (Sant Boi de Llobregat) se sumen a la curta llista dels pocs espais exclusius en els quals els aficionats de l'òpera i el ballet de la província de Barcelona poden veure algunes de les millors produccions dels teatres internacionals més reconeguts, amb els millors muntatges artístics i les veus més prestigioses al servei dels grans clàssics del cant líric.

La nova proposta audiovisual del cinemes Can Castellet projectarà un total de 9 espectacles (7 en directe i 2 retransmissions), entre ballet i òpera que de ben segur no deixaran indiferent al públic que s'acosti a gaudir-les. La programació, busca acostar aquests formats a tota mena de públic, sense haver d'emprendre grans viatges per gaudir de títols, cantants d'òpera i companyies de ballet de primer ordre.

Les òperes i ballets que formen part d'aquesta programació, que comença el pròxim 8 d’octubre a les 19:45 hs amb la projecció en directe de l'Òpera Don Giovanni, de Mozart, des de la ciutat de Londres són l'òpera 'Don Giovani' (Mozart, 8 d'octubre), la zarzuela 'Doña Francisquita' (Amadeu Vives, 12 de novembre), el ballet 'Cascanueces' (Royal Ballet, 17 de desembre), l'òpera 'Aída' (Verdi, 22 de gener), el ballet 'La Bella durmiente' (Royal Ballet, 1 d'abril), el ballet 'The Dante Project' (Royal Ballet, 28 de maig) i l'òpera 'Elektra' (Royal Opera, 18 de juny).


Comparteix a xarxes socials