lloguer_01.jpg

Altres notícies

Docs Barcelona als Cinemes Can Castellet

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any i el territori.

El Festival Altaveu resona als cinemes Can Castellet

Des de fa ja quatre anys, l’Altaveu ha començar a desenvolupar-se, i a créixer, en diferents direccions, més enllà dels escenaris, per ocupar un espai natural a Sant Boi de Llobregat.

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Visites guiades: De la Sala a la cabina de projecció.

A partir del 15 de setembre de 2019, amb la voluntat d'apropar la cultura cinematogràfica al públic local, als Cinemes Can Castellet de Sant Boi del Llobregat s'iniciarà un programa de visites guiades a les instal·lacions del cinema, amb un contingut adaptat als més menuts.

Lloguer de sales

archivado en: Promoció

Tens un projecte cinematogràfic entre mans i vols incloure-ho en la nostra programació? Vols compartir amb la resta d'espectadors teves inquietuds cinèfiles i crear debat entorn a això mitjançant la celebració de cinefòrums? Les nostres sales estan a la teva disposició! Envia'ns la teva proposta a editorial@cinemescancastellet.com i t'informarem sobre les nostres tarifes i condicions. Des Cinemes Can Castellet, volem donar un impuls al cinema d'autor i a la creació audiovisual local, de manera que estem oberts a acollir iniciatives impulsades pels col·lectius i entitats de la ciutat i a col·laborar en projectes al costat dels creadors locals.


Comparteix a xarxes socials