Altres notícies

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Avis i àvies, us esperem al cinema!

Amb el carnet de la Gent Gran, les sessions dels dijous no festius us surten a 2 € i les primeres sessions dels dimecres i divendres no festius, a 4,20 €

Gaudiu del cinema sols o acompanyats amb l’abonament CINE10

Us presentem tots els avantatges d’aquest abonament exclusiu de Can Castellet en què per només 45 euros podreu gaudir de 10 entrades de cinema… tant acompanyats com sols! Us ho expliqu

Estrenem la Sala 7: el nou espai virtual del cinema!

D’ara endavant hi trobareu aquelles pel·lícules i documentals que no vau poder gaudir al cinema, continguts infantils, streamings i molt més

Can Castellet puja el teló a l’òpera i el ballet!

El setembre és el mes dels nous inicis i a Can Castellet són l’òpera i el ballet els que tornen per envair d’emoció i talent les nostres pantalles. Us presentem la programació de la Royal Opera House de Londres que tindrem al cinema!

Li donem al play a La Tarima de Can Castellet!

Dijous 27 d'octubre iniciem La Tarima: un cicle de concerts de músics emergents que farà vibrar tot Sant Boi

Sumeu-vos a… El cap de setmana de la infantil!

De novembre fins a març, cada mes dedicarem un cap de setmana a la canalla i projectarem una producció especialment feta per ells. Descobriu-ne la programació!

Tornen els DOCS PER TU!

Un dimarts al mes us acostem al cinema documental amb la segona edició del cicle DOCS PER TU. Descobriu la programació a continuació!

Convidem 6 grans de l’art al cinema.T’hi apuntes?

Al febrer comencem un nou cicle de documentals d’art centrats en grans artistes de tot el temps. Botticelli, Frida Kahlo, Munch i més ja estan asseguts a les butaques de Can Castellet. Només hi faltes tu!

Han tornat els Dijous d'Art!

archivado en: Estrenes, Promoció
Cada últim dijous de mes a Can Castellet tornem a celebrar els Dijous d'Art: un cicle on mes a mes gaudim d'un documental d'art. Us presentem la programació d’aquesta segona temporada…

Amants del cine, amants de l'art i amants d'aquest còctel artístic que resulta en documentals d'art, esteu de sort! Als Cinemes Can Castellet som uns autèntics curiosos culturals i ho volem continuar sent al vostre costat.

És per aquesta raó que han tornat els Dijous d'Art amb una segona temporada d’aquest cicle de documentals d'art que té lloc l'últim dijous de cada mes i en dues sessions, a les 17 h i a les 21 h.

Voleu saber quins documentals formen la temporada?

 • The Story of Film: A New Generation (dijous, 27 d'octubre de 2022)

  Explorant el cinema més poderós de l'última dècada, Mark Cousins ​​actualitza el seu clàssic The Story of Film amb A New Generation. Abarcant des del 2010 fins al 2021, incloent la recent pandèmia, Cousins ​​desplega un relat esperançador sobre la innovació cinematogràfica, alhora que intenta oferir noves maneres de veure i ser a l'era digital. Inclou escenes de 97 pel·lícules entre les quals es troben "Paràsits", "Zama", "Black Panther", "The Babadook", "Tangerine" i "Lazzaro Felicce", entre d'altres.


 • El misterio del Salvador Mundi (dijous, 24 de novembre de 2022)

  Quina és la història darrere de la venda d'un dels quadres més cars de tots els temps, el Salvador Mundi atribuït a Leonardo da Vinci? Aquest magnífic documental narrat a ritme de thriller desvetlla els secrets de la subhasta, la catalogació i el mercat de l'art actual..


 • Helmut Newton: Perversión y belleza (dijous, 22 de desembre de 2022)

  Les dones van ser sens dubte l'essència del treball del fotògraf llegendari Helmut Newton. Les estrelles dels seus icònics retrats i editorials de moda – des de Catherine Deneuve fins a Grace Jones, Charlotte Rampling o Isabella Rossellini – donen finalment la seva interpretació sobre la vida i l'obra d'aquest controvertit geni. Un retrat fet ara per les retratades llavors. Provocatiu, revolucionari i subversiu, la seva representació de les dones continua provocant una pregunta: eren protagonistes o objectes?


 • Kusama: Infinito (dijous, 26 de gener de 2023)

  Una de les artistes més famoses del món, Yayoi Kusama va aconseguir alliberar-se de la rígida societat en què es va criar i superar el sexisme, el racisme i la malaltia mental per portar la seva visió artística a l'escena mundial. Als 88 viu en un hospital psiquiàtric i continua creant art.


 • Robert Doisneau: a través de la lente (dijous, 23 de febrer de 2023)

  Un retrat fidel i complet de la vida i trajectòria artística de Robert Doisneau dut a terme per la seva néta Clémentine Deroudille, directora d'aquest revelador documental. El mític fotògraf de l'immortal El Petó que va rebutjar unir-se a Magnum Robert Capa i Henri Cartier-Bresson.


 • Pina (dijous, 30 de març de 2023)

  Pina és un llargmetratge en 3D sobre la Tanztheater Wuppertal Pina Bausch, companyia de dansa fundada per la gran coreògrafa alemanya. A través d'un viatge sensual, visualment molt impactant, Wenders acosta a l'espectador les seves coreografies més conegudes. Escrit, dirigit i produït per Wim Wenders, aquest film experimental revolucionarà la relació entre el cinema i la dansa, no només per estar enregistrat en 3D, sinó per l'originalitat del seu plantejament. Està rodat íntegrament en escenaris urbans i naturals de Wuppertal, ciutat alemanya on Pina Bausch va residir durant 35 anys i llar de la Tanztheater Wuppertal Pina Bausch.Comparteix a xarxes socials