Altres notícies

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Avis i àvies, us esperem al cinema!

Amb el carnet de la Gent Gran, les sessions dels dijous no festius us surten a 2 € i les primeres sessions dels dimecres i divendres no festius, a 4,20 €

Gaudiu del cinema sols o acompanyats amb l’abonament CINE10

Us presentem tots els avantatges d’aquest abonament exclusiu de Can Castellet en què per només 45 euros podreu gaudir de 10 entrades de cinema… tant acompanyats com sols! Us ho expliqu

Estrenem la Sala 7: el nou espai virtual del cinema!

D’ara endavant hi trobareu aquelles pel·lícules i documentals que no vau poder gaudir al cinema, continguts infantils, streamings i molt més

Viu el directe a La Tarima de la Sala 6!

Les propostes d’aquest cicle de concerts i màgia us faran vibrar amb el talent emergent

Acomiadem El cap de setmana de la infantil

Des de novembre fins a principis d’estiu, cada mes hem dedicat un cap de setmana a la canalla i hem projectat una producció especialment feta per ells.

Així ha estat la segona temporada del DOCS PER TU

Un dimarts al mes us hem acostat al cinema documental amb la segona edició del cicle DOCS PER TU. De conflictes armats a gats de carrer, passant per músics desapareguts: aquesta ha estat la programació!

Hem convidat 6 grans de l’art al cinema!

Hem acabat la primera temporada del cicle ‘Els grans de l’art al cinema’, format per documentals d’art de grans artistes de tots els temps. Si us l’heu perdut, aquesta n’ha estat la programació

El guionista i l’equip de ‘Loli Tormenta’ ens descobreixen detalls de l’estrena en un passi especial

El dimecres 12 d'abril, vam gaudir d’un col·loqui posterior de ‘Loli Tormenta’ amb la presència del guionista Mario Torrecillas i part de l'equip de la pel·lícula.

Tots els documentals que hem pogut gaudir a la segona temporada dels Dijous d’Art

archivado en: Estrenes, Promoció
Cada últim dijous de mes a Can Castellet hem celebrat els Dijous d'Art: un cicle on mes a mes gaudim d'un documental d'art. Amants d'aquest còctel artístic, què us ha semblat la programació?

Voleu saber quins documentals formen la temporada?

  • The Story of Film: A New Generation (dijous, 27 d'octubre de 2022)

    Explorant el cinema més poderós de l'última dècada, Mark Cousins ​​actualitza el seu clàssic The Story of Film amb A New Generation. Abarcant des del 2010 fins al 2021, incloent la recent pandèmia, Cousins ​​desplega un relat esperançador sobre la innovació cinematogràfica, alhora que intenta oferir noves maneres de veure i ser a l'era digital. Inclou escenes de 97 pel·lícules entre les quals es troben "Paràsits", "Zama", "Black Panther", "The Babadook", "Tangerine" i "Lazzaro Felicce", entre d'altres.


  • El misterio del Salvador Mundi (dijous, 24 de novembre de 2022)

    Quina és la història darrere de la venda d'un dels quadres més cars de tots els temps, el Salvador Mundi atribuït a Leonardo da Vinci? Aquest magnífic documental narrat a ritme de thriller desvetlla els secrets de la subhasta, la catalogació i el mercat de l'art actual..


  • Helmut Newton: Perversión y belleza (dijous, 22 de desembre de 2022)

    Les dones van ser sens dubte l'essència del treball del fotògraf llegendari Helmut Newton. Les estrelles dels seus icònics retrats i editorials de moda – des de Catherine Deneuve fins a Grace Jones, Charlotte Rampling o Isabella Rossellini – donen finalment la seva interpretació sobre la vida i l'obra d'aquest controvertit geni. Un retrat fet ara per les retratades llavors. Provocatiu, revolucionari i subversiu, la seva representació de les dones continua provocant una pregunta: eren protagonistes o objectes?


  • Kusama: Infinito (dijous, 26 de gener de 2023)

    Una de les artistes més famoses del món, Yayoi Kusama va aconseguir alliberar-se de la rígida societat en què es va criar i superar el sexisme, el racisme i la malaltia mental per portar la seva visió artística a l'escena mundial. Als 88 viu en un hospital psiquiàtric i continua creant art.


  • Robert Doisneau: a través de la lente (dijous, 23 de febrer de 2023)

    Un retrat fidel i complet de la vida i trajectòria artística de Robert Doisneau dut a terme per la seva néta Clémentine Deroudille, directora d'aquest revelador documental. El mític fotògraf de l'immortal El Petó que va rebutjar unir-se a Magnum Robert Capa i Henri Cartier-Bresson.


  • Pina (dijous, 30 de març de 2023)

    Pina és un llargmetratge en 3D sobre la Tanztheater Wuppertal Pina Bausch, companyia de dansa fundada per la gran coreògrafa alemanya. A través d'un viatge sensual, visualment molt impactant, Wenders acosta a l'espectador les seves coreografies més conegudes. Escrit, dirigit i produït per Wim Wenders, aquest film experimental revolucionarà la relació entre el cinema i la dansa, no només per estar enregistrat en 3D, sinó per l'originalitat del seu plantejament. Està rodat íntegrament en escenaris urbans i naturals de Wuppertal, ciutat alemanya on Pina Bausch va residir durant 35 anys i llar de la Tanztheater Wuppertal Pina Bausch.Comparteix a xarxes socials