documentales_de_arte.jpg

Altres notícies

Cinema fet a Sant Boi

El 3 de març a les 20.30h, tres directors santboians inauguraran el cicle amb una taula rodona, d’entrada gratuïta, on es debatrà sobre el cinema de proximitat.

Jugues amb nosaltres?

Et proposem un joc per a passar l'estona mentre guardem quarantena. L'equip de Cinemes Ca Castellet et mana tota l'energia per a passar aquest tràngol i veure'ns molt, molt aviat al cinema #quedateencasa

L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat

L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat

Docs Barcelona als Cinemes Can Castellet

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any i el territori.

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Visites guiades: De la Sala a la cabina de projecció.

A partir del 15 de setembre de 2019, amb la voluntat d'apropar la cultura cinematogràfica al públic local, als Cinemes Can Castellet de Sant Boi del Llobregat s'iniciarà un programa de visites guiades a les instal·lacions del cinema, amb un contingut adaptat als més menuts.

Diumenges matí de pel·lícula als Cinemes Can Castellet

Els Cinemes Ca Castellet de Sant Boi continuen incloent novetats en la seva programació, amb la ferma voluntat d'oferir un ampli ventall d'activitats i projeccions que complementin el catàleg comercials i acosti la cultura cinematogràfica al gran públic d'una manera diferent, divertida i entretinguda.

Grans documentals d'art: El millor art, molt aprop.

archivado en: Estrenes, Promoció
Grans documentals d'art: El millor art, molt aprop. El segon cicle de documentals sobre la vida i obra dels autors més il·lustres de la història torna als cinemes Can Castellet.

Grans documentals d'art: El millor art, molt aprop. El segon cicle de documentals sobre la vida i obra dels autors més il·lustres de la història torna als cinemes Can Castellet.

· El cicle, que consta de 9 projeccions, es programarà 2 dies al mes, en diferents horaris, per fer encara més accessible aquest tipus de projeccions cinematogràfiques a tothom.

Els cinemes Can Castellet, ubicats a la localitat de Sant Boi de Llobregat, torna a apropar a la ciutat l'art i la vida dels autors més representatiu de la història, amb el segon cicle documental "Grans Documentals d'Art" que es va iniciar amb el documental 'Michelangelo Infinito'.

El cicle documental "Grans Documentals d'Art" està constituït per una selecció de títols rodats en 8K i 4K, que permet als espectadors traslladar-se als millors museus del món i apropar-se, com no han fet mai abans, a les obres de grans pintors com Van Gogh, Michelangelo, Tintoretto, Gauguin, Frida Kalo,…

Cada peça del documental podrà gaudir-se quatre vegades al mes per temps limitat fins al juny que ve. La programació de cada documental, es comunicarà mitjançant les xarxes socials i web dels Cinemes Can Castellet.

Sobre Exhibition on Screen:

Treballant amb els millors museus i galeries internacionals, Exibition on Screen crea pel·lícules que ofereixen una immersió cinematogràfica en l'art més volgut del món, acompanyat d'idees dels principals historiadors i crítics d'art del món. Des del seu llançament al 2011, Echibition on screen ha estrenat 16 pel·lícules que s'han exhibit en més de 50 països de tot el món i s'han venut més d'un milió de seients. Aquest és un recurs meravellós per a audiències de tot el món, des de Caracas fins a Ciutat del Cap, des de Berlín fins a Sant Boi.


Comparteix a xarxes socials