Portadas Carrusel.NEWFONT-11.png

Altres notícies

L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat

L’Òpera i el Ballet en directe arriben als Cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat

Docs Barcelona als Cinemes Can Castellet

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any i el territori.

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Visites guiades: De la Sala a la cabina de projecció.

A partir del 15 de setembre de 2019, amb la voluntat d'apropar la cultura cinematogràfica al públic local, als Cinemes Can Castellet de Sant Boi del Llobregat s'iniciarà un programa de visites guiades a les instal·lacions del cinema, amb un contingut adaptat als més menuts.

Els Cinemes Can Castellet de Sant Boi amplien el seu horari i oferta cultural

Con la llegada del nuevo curso los Cines Can Castellet de Sant Boi siguen incluyendo novedades en su programación, con la firme voluntad de ofrecer un amplio abanico de actividades y proyecciones que complementen las proyecciones comerciales y acerque la cultura cinematográfica al gran público de una manera diferente, divertida y entretenida.

Aprèn de cine amb Cinemes Can Castellet

Aprèn de cine amb Cinemes Can Castellet Als cinemes Can Castellet de Sant Boi estem d'enhorabona! En el marc de les activitats programades per tal de fer créixer l'interès per la indústria del cine i fer dels cinemes un centre de referència de la cultura cinematogràfica, encetem un nou cicle de MasterClass amb grans líders del sector, acompanyats de les seves pel·lícules, que de ben segur no deixaran indiferent a cap dels assistents.

Grans documentals d'art: El millor art, molt aprop.

archivado en: Estrenes, Promoció

El segon cicle de documentals sobre la vida i obra dels autors més il·lustres de la història torna als cinemes Can Castellet.

· El cicle, que consta de 9 projeccions, es programarà 4 dies al mes en diferents horaris per fer encara més accessible aquest tipus de projeccions cinematogràfiques a tothom.

]

Els cinemes Can Castellet, ubicats a la localitat de Sant Boi de Llobregat, torna a apropar a la ciutat l'art i la vida dels autors més representatiu de la història, amb el segon cicle documental "Grans Documentals d'Art" que es va iniciar amb el documental 'Michelangelo Infinito'.

El cicle documental "Grans Documentals d'Art" està constituït per una selecció de títols rodats en 8K i 4K, que permet als espectadors traslladar-se als millors museus del món i apropar-se, com no han fet mai abans, a les obres de grans pintors com Van Gogh, Michelangelo, Tintoretto, Gauguin, Frida Kalo,…

Cada peça del documental podrà gaudir-se quatre vegades al mes per temps limitat fins al juny que ve. La programació de cada documental, es comunicarà mitjançant les xarxes socials i web dels Cinemes Can Castellet.

]

Sobre Exhibition on Screen:

Treballant amb els millors museus i galeries internacionals, Exibition on Screen crea pel·lícules que ofereixen una immersió cinematogràfica en l'art més volgut del món, acompanyat d'idees dels principals historiadors i crítics d'art del món. Des del seu llançament al 2011, Echibition on screen ha estrenat 16 pel·lícules que s'han exhibit en més de 50 països de tot el món i s'han venut més d'un milió de seients. Aquest és un recurs meravellós per a audiències de tot el món, des de Caracas fins a Ciutat del Cap, des de Berlín fins a Sant Boi.


Comparteix a xarxes socials