IMAG ESPECIAL MATINS DE CINE-08.png

Altres notícies

Avui mengem sopa

Et seguim proposant jocs per passar l'estona. Aquesta setmana toca sopa de lletres, tens 4 minuts per resoldre-ho i tots els intents que vulguis. I si vols, pots jugar de nou al nostre puzzle i a el joc de les parelles publicats al nostre web. #quedateencasa

Jugues amb nosaltres?

Et proposem un joc per a passar l'estona mentre guardem quarantena. L'equip de Cinemes Ca Castellet et mana tota l'energia per a passar aquest tràngol i veure'ns molt, molt aviat al cinema #quedateencasa

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Tancat

Comunicat sobre el tancament temporal per COVID-19

Juguem a les parelles?

Juguem a les parelles?

Diumenges matí de pel·lícula als Cinemes Can Castellet

Els Cinemes Ca Castellet de Sant Boi continuen incloent novetats en la seva programació, amb la ferma voluntat d'oferir un ampli ventall d'activitats i projeccions que complementin el catàleg comercials i acosti la cultura cinematogràfica al gran públic d'una manera diferent, divertida i entretinguda.

Vine a gaudir del cinema amb els més petits de la casa tots els diumenges al matí!

Gaudeix d'una programació especialment pensada per als menuts de la casa amb les sessions matinals de Cinemes Can Castellet per només 4,50€!

A més de trobar les dues estrenes infantils més destacades de la setmana, podrás gaudir de dos nous cicles cinematogràfics pensats per al públic infantil, amb els dibuixos animats més exitosos del món en català i anglès!


Cinema d’animació en català:

No et perdis la selecció de pel·lícules d’animació en català ideals per a nens petits que tenim preparada, amb títols com: Zibila i el poder de les ratlles, Animalades de cine, Caça un os, Petits herois i La meva setmana extraordinaria amb la Tesss, entre d’altresCinema in english!:

Aprendre idiomes divertint-se? Els més grans de la casa ja fa temps que poden gaudir de les pel·lícules en versió original subtitula, cada diumenge i cada dimarts de la setmana, a les instal·lacions dels Cinemes Can Castellet, però... i els més petits? Ara també! A partir del més de febrer, estrenem un nou cicle de projeccions en anglès, sense subtitular, enfocades al públic infantil amb títols, de Rita & Luca Films, com: Stick Man, Zog, The highway rat, The Gruffalo i Revolting rhymes.

Gràcies a les pel·lícules curtes i amb pocs diàlegs d’aquest nou cicle, aprendre amb els menuts serà unna tasca fàcil i divertida!
Comparteix a xarxes socials