Altres notícies

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Avis i àvies, us esperem al cinema!

Amb el carnet de la Gent Gran, les sessions dels dijous no festius us surten a 2 € i les primeres sessions dels dimecres i divendres no festius, a 4,20 €

Gaudiu del cinema sols o acompanyats amb l’abonament CINE10

Us presentem tots els avantatges d’aquest abonament exclusiu de Can Castellet en què per només 45 euros podreu gaudir de 10 entrades de cinema… tant acompanyats com sols! Us ho expliqu

Estrenem la Sala 7: el nou espai virtual del cinema!

D’ara endavant hi trobareu aquelles pel·lícules i documentals que no vau poder gaudir al cinema, continguts infantils, streamings i molt més

Can Castellet puja el teló a l’òpera i el ballet!

El setembre és el mes dels nous inicis i a Can Castellet són l’òpera i el ballet els que tornen per envair d’emoció i talent les nostres pantalles. Us presentem la programació de la Royal Opera House de Londres que tindrem al cinema!

Li donem al play a La Tarima de Can Castellet!

Dijous 27 d'octubre iniciem La Tarima: un cicle de concerts de músics emergents que farà vibrar tot Sant Boi

Sumeu-vos a… El cap de setmana de la infantil!

De novembre fins a març, cada mes dedicarem un cap de setmana a la canalla i projectarem una producció especialment feta per ells. Descobriu-ne la programació!

Han tornat els Dijous d'Art!

Cada últim dijous de mes a Can Castellet tornem a celebrar els Dijous d'Art: un cicle on mes a mes gaudim d'un documental d'art. Us presentem la programació d’aquesta segona temporada…

Tornen els DOCS PER TU!

Un dimarts al mes us acostem al cinema documental amb la segona edició del cicle DOCS PER TU. Descobriu la programació a continuació!

Convidem 6 grans de l’art al cinema.T’hi apuntes?

Al febrer comencem un nou cicle de documentals d’art centrats en grans artistes de tot el temps. Botticelli, Frida Kahlo, Munch i més ja estan asseguts a les butaques de Can Castellet. Només hi faltes tu!

El guionista i l’equip de ‘Loli Tormenta’ ens descobreixen detalls de l’estrena en un passi especial

archivado en: Estrenes, Promoció
El dimecres 12 d'abril, gaudirem d’un col·loqui posterior de ‘Loli Tormenta’ amb la presència del guionista Mario Torrecillas i part de l'equip de la pel·lícula. No us ho perdeu!

Aquests dies al cinema tenim una novetat molt especial ‘Loli Tormenta’: pel·lícula pòstuma del director mallorquí Agustí Villaronga, mort el passat mes de gener i conegut per altres produccions de renom com ‘Pa negre’ o ‘Incerta glòria’. Perquè puguem gaudir d’una manera exclusiva i particular d’aquesta pel·lícula significativa, el dimecres 12 d’abril tindrem el plaer de comptar amb un passi especial i col·loqui posterior de la mà del seu guionista, Mario Torrecillas, i part del seu equip. Una oportunitat única per acostar-nos a aquesta història que trenca tabús sobre l’alzheimer i tracta la malaltia allunyada del dramatisme.

Aquí us deixem amb la sinopsi i el tràiler. Consulteu l’horari a la cartellera!

Lola, la moderna i caòtica àvia de l’'Edgar i el Robert, se'n va fer càrrec després de la mort de la seva filla uns anys enrere. Tots tres viuen en una modesta casa de l'extraradi de Barcelona, i res no els fa sospitar que la seva tranquil·la vida està a punt de canviar dràsticament. Lola ha entrat en un procés avançat d'Alzheimer i els nens, que no estan disposats a separar-se d’ella i acabar en un lloc d'acollida, se'n faran càrrec amb gran enginy i desbordant fantasia, ocultant la seva malaltia. Per això s'hauran d'enfrontar, igual que en Robert a les seves competicions d'atletisme, a més de 3.000 obstacles.

Aquesta activitat és una col·laboració entre els Cinemes Can Castellet i el programa Charada de Ràdio Sant Boi.


Comparteix a xarxes socials