Altaveu_01.jpg

Altres notícies

Docs Barcelona als Cinemes Can Castellet

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any i el territori.

Lloguer de sales

Tens un projecte cinematogràfic entre mans i vols incloure-ho en la nostra programació? Vols compartir amb la resta d'espectadors teves inquietuds cinèfiles i crear debat entorn a això mitjançant la celebració de cinefòrums?

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Visites guiades: De la Sala a la cabina de projecció.

A partir del 15 de setembre de 2019, amb la voluntat d'apropar la cultura cinematogràfica al públic local, als Cinemes Can Castellet de Sant Boi del Llobregat s'iniciarà un programa de visites guiades a les instal·lacions del cinema, amb un contingut adaptat als més menuts.

El Festival Altaveu resona als cinemes Can Castellet

archivado en: Promoció

Presentació Altaveu 2019

L’Altaveu, el Festival de la Música de Sant Boi de Llobregat, és un festival 100% públic de línia oberta i plural i un dels més antics de tota Catalunya.

Enguany celebrem la 31a edició amb ganes de seguir descobrint veus, instruments, missatges i propostes de qualitat, potenciar la curiositat de totes i tots apostant per diferents formats!

És per això que us presentarem una programació diversa, amb l’objectiu de fer de l’Altaveu una marca reconeixible plena de propostes culturals que ens acompanyen en diferents moments del 2019: gaudirem de la música des de tots els àmbits!

L’Altaveu és un festival que no deixa de caminar amb l’aposta per la música en directe, que mostra la qualitat i passió que hi ha per la musical a nivell local i que programa amb un format de proximitat. A més a més, l’Altaveu aposta per altres activitats complementàries que fan que puguem seguir gaudint de la música des d’alt
res formats i perspectives: mitjançant l’art visual, documentals, converses, tallers, jocs…
Així com, es seguirà promocionant a les propostes més emergents amb l’Altaveu Frontera, la secció competitiva de grups revelació del panorama musical català, potenciarem el talent local de Sant Boi amb una producció pròpia i seguirem celebrant els èxits d’altres projectes que s’han realitzat durant l’any amb els reconeguts Premis Altaveu.

Tot aquest repertori que no s’atura, fa de Sant Boi en epicentre de la música durant el setembre i molt més enllà!

Enguany, seguint amb l’iniciativa l’Altaveu al Cinema que ha celebrat la seva primera edició aquest any, el diumenge 8 de setembre, últim dia de l’Altaveu 20109, podrem gaudir d’una sessió doble als Cinemes Can Castellet, a les 19:00 hs, que no et deixarà indiferent.

Programa:

1) The Ectstasy of Wilko Johnson
Director: Julien Temple.
United Kingdom / 91 min. / 2015

2) Janis: Little Girl in Blue
Director: Ami J. Berg
USA / 103 min. / 2016


Comparteix a xarxes socials