Altres notícies

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Avis i àvies, us esperem al cinema!

Amb el carnet de la Gent Gran, les sessions dels dijous no festius us surten a 2 € i les primeres sessions dels dimecres i divendres no festius, a 4,20 €

Gaudiu del cinema sols o acompanyats amb l’abonament CINE10

Us presentem tots els avantatges d’aquest abonament exclusiu de Can Castellet en què per només 45 euros podreu gaudir de 10 entrades de cinema… tant acompanyats com sols! Us ho expliqu

Estrenem la Sala 7: el nou espai virtual del cinema!

D’ara endavant hi trobareu aquelles pel·lícules i documentals que no vau poder gaudir al cinema, continguts infantils, streamings i molt més

Viu el directe a La Tarima de la Sala 6!

Les propostes d’aquest cicle de concerts i màgia us faran vibrar amb el talent emergent

Acomiadem El cap de setmana de la infantil

Des de novembre fins a principis d’estiu, cada mes hem dedicat un cap de setmana a la canalla i hem projectat una producció especialment feta per ells.

Tots els documentals que hem pogut gaudir a la segona temporada dels Dijous d’Art

Cada últim dijous de mes a Can Castellet hem celebrat els Dijous d'Art: un cicle on mes a mes gaudim d'un documental d'art. Amants d'aquest còctel artístic, què us ha semblat la programació?

Així ha estat la segona temporada del DOCS PER TU

Un dimarts al mes us hem acostat al cinema documental amb la segona edició del cicle DOCS PER TU. De conflictes armats a gats de carrer, passant per músics desapareguts: aquesta ha estat la programació!

Hem convidat 6 grans de l’art al cinema!

Hem acabat la primera temporada del cicle ‘Els grans de l’art al cinema’, format per documentals d’art de grans artistes de tots els temps. Si us l’heu perdut, aquesta n’ha estat la programació

El guionista i l’equip de ‘Loli Tormenta’ ens descobreixen detalls de l’estrena en un passi especial

El dimecres 12 d'abril, vam gaudir d’un col·loqui posterior de ‘Loli Tormenta’ amb la presència del guionista Mario Torrecillas i part de l'equip de la pel·lícula.

El Cicle de l'Educació: cinema i debats per créixer junts

archivado en: Promoció
Un dimecres al mes els Cinemes Can Castellet presentem una pel·lícula amb fòrum dirigit als docents i d'accés lliure pels subscriptors de El Diari de l'Educació. El dimecres 6 de març a les 18:30 h estrenarem el cicle amb ‘Sala de Profesores’

Des de sempre hem cregut que el cinema pot ser una eina inspiradora per créixer junts i ara hem volgut donar valor a aquesta premissa amb la creació d’una programació estable de sessions dedicades al potencial pedagògic i transformador del cinema.

El Cicle de l'Educació és un cicle que és fruit de la col·laboració de la Fundació Periodisme Plural, editora de El Diari de l’Educació, amb els Cinemes Girona de Barcelona i, nosaltres, els Cinemes Can Castellet. Cada mes oferirem pel·lícules i fòrums pensats per als docents i d’accés lliure per als subscriptors de El Diari de l’Educació.

El dimecres 6 de març a les 18.30 h als Cinemes Can Castellet projectarem ‘Sala de profesores’. L’escriptor Jaume Cela ha escrit sobre aquesta pel·lícula: “no us la perdeu, és una de les millors pel·lícules que mostren el món educatiu (…). Al llarg de la història apareixen temes com la protecció de la privacitat, els perjudicis, l’assetjament escolar, l’ús de les tecnologies sobretot quan intensifiquen els problemes, les xarxes socials, les diferències de criteri entre el grup de professors, el paper de la direcció de l’escola, les relacions mestres-alumnes, la manera de comunicar-se, el pes de les famílies, l’organització escolar i la resolució de conflictes…”.

La voluntat del cicle és alternar pel·lícules clàssiques, com ‘Los 400 golpes’ de François Truffaut (1959), o ‘La lengua de las mariposas’, de José Luis Cuerda (1999) amb pel·lícules d’estrena, com les que protagonitzaran les dues primeres sessions. Es tracta de projectar pel·lícules que ens motivin per fer, després, uns debats sobre els reptes i valors de l’educació. El cinema és el camí per trobar-nos i reflexionar plegats.

A Can Castellet tindrem la segona cita d’aquest cicle després de la seva estrena el pròxim 1 de març a les 18.30 als cinemes Girona amb la projecció de la pel·lícula ‘El mestre que va prometre el mar’. Estigueu atents a la nostra web i xarxes socials per estar al dia de la programació del cicle.


Comparteix a xarxes socials