documes.jpg

Altres notícies

El Festival Altaveu resona als cinemes Can Castellet

Des de fa ja quatre anys, l’Altaveu ha començar a desenvolupar-se, i a créixer, en diferents direccions, més enllà dels escenaris, per ocupar un espai natural a Sant Boi de Llobregat.

Lloguer de sales

Tens un projecte cinematogràfic entre mans i vols incloure-ho en la nostra programació? Vols compartir amb la resta d'espectadors teves inquietuds cinèfiles i crear debat entorn a això mitjançant la celebració de cinefòrums?

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Visites guiades: De la Sala a la cabina de projecció.

A partir del 15 de setembre de 2019, amb la voluntat d'apropar la cultura cinematogràfica al públic local, als Cinemes Can Castellet de Sant Boi del Llobregat s'iniciarà un programa de visites guiades a les instal·lacions del cinema, amb un contingut adaptat als més menuts.

Docs Barcelona als Cinemes Can Castellet

archivado en: Promoció

L'últim dimarts del mes, a les 19:30 hs, es projecta, als Cinemes Can Castellet, el documental del mes escollit per la distribuïdora Docs Barcelona. El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any i el territori.

Amb l'objectiu d'acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i incrementar la presència del documental a les pantalles cinematogràfiques, cada mes s'estrena una pel·lícula documental internacional de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a més de 70 sales internacionals, entre les quals trobem els Cinemes Can Castellet de Sant Boi.

El Documental del Mes és una iniciativa de DocsBarcelona, nascuda en el marc del projecte europeu CinemaNet Europa, l'any 2004. Els propers documentals dels quals podràs gaudir als cinemes Can Castellet són els següents:

1) Juny - Los Reyes

Documental sobre la vida de dos gossos que han convertit en la seva llar l'skatepark més antic de Santiago de Xile. Un film que retrata un microcosmos ben particular vist des del prisma d'una parella de gossos que s'estimen i que viuen rodejats de contrastos.

 

2) Juliol - La hora del deures

Film en el qual un pare filma l'esforç i el patiment diari del seu fill per fer els deures. Completar els exercicis que li posen a l'escola és un calvari que oprimeix la passió creativa d'un nen inquiet i imaginatiu. Es tracta d'una petita perla cinematogràfica que mostra com es poden enfortir o debilitar els vincles entre un pare i un fill amb el simple fet de dedicar una estona per fer els deures amb ell.

 

3) Agost - (No hi ha documental programat)
4) Septembre - In Search

Aquest documental narra l'experiència de la directora Beryl Magoko que, amb 10 anys, va patir la mutilació genital femenina al seu poble natal de Kènia. Pensant que es tractava d'un simple ritual de passatge a l'edat adulta, la directora fica ara de relleu el patiment, físic i emocional, que aquell acte li ha suposat al llarg de la seva vida.

 

5) Octubre - Push

PUSH revela els secrets més foscos de l'entramat mundial de l'especulació immobiliària i urbanística i posa de manifest com la inversió de fons voltors en actius immobiliaris són, en gran mesura, els culpables de la gentrificació que pateixen els barris de moltes ciutats.

 

6) Novembre - What Walaa Wants

Criada a un camp de refugiats, la Walaa, decideix convertir-se en una de les poques dones policies de les forces de seguretat palestines. El film és un íntim retrat que ens apropa a la vida d'una noia des dels 15 fins als 21 anys és prou valenta per qüestionar el establert i qüestionar les estructures del seu entorn i del món en general.

 

7) Desembre - When Tomatoes Met Wagner

Dos enginyosos cosins, amb l'ajuda del saber de les àvies i la il·lusió dels habitants d'un isolat poble de Grècia, aconsegueixen aixecar els ànims i l'economia de l'indret, exportant petits pots amb tomàquets orgànics i conserves amb un mètode poc ortodox... Una història entranyable sobre el poder de les relacions humanes.

 


Comparteix a xarxes socials