Altres notícies

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Avis i àvies, us esperem al cinema!

Amb el carnet de la Gent Gran, les sessions dels dijous no festius us surten a 2 € i les primeres sessions dels dimecres i divendres no festius, a 4,20 €

Gaudiu del cinema sols o acompanyats amb l’abonament CINE10

Us presentem tots els avantatges d’aquest abonament exclusiu de Can Castellet en què per només 45 euros podreu gaudir de 10 entrades de cinema… tant acompanyats com sols! Us ho expliqu

Estrenem la Sala 7: el nou espai virtual del cinema!

D’ara endavant hi trobareu aquelles pel·lícules i documentals que no vau poder gaudir al cinema, continguts infantils, streamings i molt més

Viu el directe a La Tarima de la Sala 6!

Les propostes d’aquest cicle de concerts i màgia us faran vibrar amb el talent emergent

Acomiadem El cap de setmana de la infantil

Des de novembre fins a principis d’estiu, cada mes hem dedicat un cap de setmana a la canalla i hem projectat una producció especialment feta per ells.

Tots els documentals que hem pogut gaudir a la segona temporada dels Dijous d’Art

Cada últim dijous de mes a Can Castellet hem celebrat els Dijous d'Art: un cicle on mes a mes gaudim d'un documental d'art. Amants d'aquest còctel artístic, què us ha semblat la programació?

Així ha estat la segona temporada del DOCS PER TU

Un dimarts al mes us hem acostat al cinema documental amb la segona edició del cicle DOCS PER TU. De conflictes armats a gats de carrer, passant per músics desapareguts: aquesta ha estat la programació!

Hem convidat 6 grans de l’art al cinema!

Hem acabat la primera temporada del cicle ‘Els grans de l’art al cinema’, format per documentals d’art de grans artistes de tots els temps. Si us l’heu perdut, aquesta n’ha estat la programació

El guionista i l’equip de ‘Loli Tormenta’ ens descobreixen detalls de l’estrena en un passi especial

El dimecres 12 d'abril, vam gaudir d’un col·loqui posterior de ‘Loli Tormenta’ amb la presència del guionista Mario Torrecillas i part de l'equip de la pel·lícula.

Gaudim d’una doble sessió de cinema gratuït pel festival Altaveu!

archivado en: Estrenes, Promoció
El dijous 14 de setembre, dins la programació Altaveu al cinema, vam projectar els documentals ‘Contradict’ (19 h) i ‘Tequila: Sexo, Drogas y Rock n’ Roll’ (20.40 h)

Un any més, Can Castellet ha format part del festival Altaveu de Sant Boi i hem obert les nostres portes perquè poguéssiu gaudir d’una doble sessió gratuïta que ha combinat cinema i música.

Les pel·lícules musicals que vam projectar són ‘Contradict’: un documental que mostra una nova generació de músics ghanesos que assumeix les lluites postcolonials dels seus pares i avis amb nous mitjans i aliats. Produeixen el seu treball de forma barata gràcies a programari accessible i difonen ràpidament les inquietuds a través d'Internet. En la seva música, reclamen un nou paper per a Àfrica al món actual, reforcen la confiança de les dones en si mateixes, lluiten contra la contaminació ambiental i ensenyen als seus companys la confiança en si mateixos i l'autoestima. També reflexionen sobre estils de vida alternatius i aspiracions professionals que contradiuen les opinions dominants de veïns, ministres i els sacerdots omnipresents de les nombroses esglésies del seu país.

I tot seguit, vam projectar ‘Tequila: Sexo, Drogas y Rock n’ Roll’: un documental amb la participació dels supervivents de la mítica banda de rock Tequila: Ariel Rot, Alejo Stivel i Felipe Lipe. Explica la història del llegendari grup de música que va posar la banda sonora a l'alliberament dels joves espanyols a la transició. Cinc joves que van assolir de cop el seu somni de triomf i als quals la fama i l'èxit els va destruir. Però les seves cançons han aconseguit perdurar en el temps com a clàssics indestructibles.


Comparteix a xarxes socials