IMAGEN_LATERAL_NOTICIA_CULTURA_ENERO-01.png

Altres notícies

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Diumenges matí de pel·lícula als Cinemes Can Castellet

Els Cinemes Ca Castellet de Sant Boi continuen incloent novetats en la seva programació, amb la ferma voluntat d'oferir un ampli ventall d'activitats i projeccions que complementin el catàleg comercials i acosti la cultura cinematogràfica al gran públic d'una manera diferent, divertida i entretinguda.

La teva invitació per a veure Mary Shelley

En obert el divendres 12 de març de 2021 a les 22h a la plataforma Benecé Online dels Cinemes Can Castellet (passi únic)

Comunisme, relíquies i història es donen cita a la programació cultural dels Cinemes Can Castellet aquest mes de Gener

archivado en: Promoció
Si bé el cinema és una font d'entreteniment també ho pot ser de coneixement. És per això que, des de ja fa més d'un any, als Cinemes Can Castellet, a més de les millors estrenes comercials i el cinema més convencional, projectem a més a més diferents cicles documentals, estrenes especials i divulgatives que escapen de la programació que normalment vincularíem a unes sales de cine

Seguint amb aquest programa especial, aquest mes de gener dins l'oferta cultural dels Cinemes Can Castellet podrem gaudir d'una nova entrega de Docs Barcelona del mes, centrada en la figura del peculiar líder polític Vladimir Putin, d'una nova entrega del cicle documental 'Grans documentals d'art', amb l'obra del pintor Tintoretto i la seva història com a protagonistes, i de la retransmissió en directe des del Gran Teatre del Liceu de Barcelona de l'òpera 'AIDA', que torna al Liceu amb l'escenografia original del 1945, d'en Josep Maria Mestres Cabanes, que es va salvar miraculosament del gran incendi del teatre farà ja vint-i-sis anys, en la que potser és l'última vegada que es pugui utilitzar, donada la fragilitat del paper i el pas del temps.

Tintoreto, un rebel a Venècia - "Grans Documental d'Art"

Dilluns 20/01/2020 - 21.00 hs.

Dimarts 21/01/2020 - 19.30 hs.

Amb motiu del 500 aniversari del seu naixement, Tintoretto. Un rebel a Venècia arriba als cinemes de tota Espanya. Una pel·lícula documental dedicada a un extraordinari pintor, que era alhora erràtic, molt espiritual, instintiu i apassionat.Fill d'un tintorer, que li va valer per a ser conegut amb el nom de Tintoretto, o 'petit tintorer' (1519-1594), va anar de fet l'únic gran pintor renaixentista que mai va sortir de Venècia, ni tan sols durant els anys de l'epidèmia de la pesta. Una immersió a la Venècia renaixentista mentre som guiats pels llocs que evoquen i preserven la memòria de l'artista i a través dels esdeveniments que van ocórrer entorn de la seva vida.

AIDA - Òpera en DIRECTE

Dimarts 22/01/2020 - 19.45 hs.

Reransmisió en directe des del teatre del Liceu. L'Aida dels nostres pares, dels nostres avis o dels nostres besavis. Tornen els decorats hiperrealistes de Josep Mestres Cabanes, realitzats en 1945 i que mostren amb tota la seva esplendor la gran escola de l'escenografia catalana. Sempre al servei de la pompositat, però també de l'intimisme, de l'antepenúltima òpera de Verdi, els decorats de l'artista de Manresa segueixen la tradició del historicismo sense caure mai en el kitsch

El Testimonis de Putiin - "Doc del mes"

Dimarts 28/01/2020 - 19.30 hs.

Com si es tractés de l’entrada a una nova era, el 31 de desembre de 1999 Rússia coneixia el seu nou i actual president: Vladímir Putin. Com va ser el seu ascens al poder? Com s’ha convertit en un dels polítics més influents i controvertits del panorama mundial? A través dels testimonis com el de l’antic secretari general de la Unió Soviètica Mikhaïl Gorbatxov, el primer president de Rússia, Borís Ieltsin o el mateix Putin, el director Vitaly Mansky explica la història sobre com l’actual president va ascendir al poder i ha mantingut la seva posició durant dues dècades.


Comparteix a xarxes socials