Portadas Carrusel.NEWFONT-06.png

Altres notícies

Diumenges matí de pel·lícula als Cinemes Can Castellet

Els Cinemes Ca Castellet de Sant Boi continuen incloent novetats en la seva programació, amb la ferma voluntat d'oferir un ampli ventall d'activitats i projeccions que complementin el catàleg comercials i acosti la cultura cinematogràfica al gran públic d'una manera diferent, divertida i entretinguda.

Tancat

Comunicat sobre el tancament temporal per COVID-19

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Entre d’altres avantatges, els comerciants, treballadors i clients podran gaudir de bonificacions i promocions especials als cinemes de la ciutat de Sant Boi del LLobregat. Els Cinemes Can Castellet i l'associació de comerciants 'Sant Boi Comerç' han signat un conveni de col·laboració amb la voluntat d'incentivar el comerç (ocal i potenciar el consum cultural dins la ciutat En el marc d'aquest nou conveni, tant els Cinemes Can Castellet com Sant Boi Comerç, es comprometen a establir estratègies de futur per a la dinamització del sector comercial local, unint esforços i treballant conjuntament per afrontar els reptes del moment actual. Sota aquest paraigua s'articularan diferents campanyes promocionals encaminades a afavorir la visibilitat dels comerços i els cinemes locals a la ciutat, com són la implementació d' avantatges per a consumidors i treballadors locals, o bonificacions publicitares per als comerciants adherits a l'associació. Un conveni singular, dinàmic i proper amb un doble objectiu: dinamitzar la zona comercial de la ciutat i promoure i difondre el consum cultural i audiovisual

Conveni amb comerciants

Els avantatges:

Els associats a Sant Boi Comerç i els seus treballadors, podran gaudir de diferents tipus de promocions i ofertes als Cinemes Can Castellet. A més, les entitats locals adherides a l'associació, sota l'assessorament audiovisual de professionals del sector, podran gaudir de bonificacions a l'hora de publicitar els seus negocis a les pantalles del cinema. Entre les accions plantejades, també es preveuen diferents col·laboracions de cara als consumidors, com l'organització d'un festival de cine centrat en la projecció de peces audiovisuals amb el comerç local com a protagonista.


Comparteix a xarxes socials