Altres notícies

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Avis i àvies, us esperem al cinema!

Amb el carnet de la Gent Gran, les sessions dels dijous no festius us surten a 2 € i les primeres sessions dels dimecres i divendres no festius, a 4,20 €

Gaudiu del cinema sols o acompanyats amb l’abonament CINE10

Us presentem tots els avantatges d’aquest abonament exclusiu de Can Castellet en què per només 45 euros podreu gaudir de 10 entrades de cinema… tant acompanyats com sols! Us ho expliqu

Estrenem la Sala 7: el nou espai virtual del cinema!

D’ara endavant hi trobareu aquelles pel·lícules i documentals que no vau poder gaudir al cinema, continguts infantils, streamings i molt més

Viu el directe a La Tarima de la Sala 6!

Les propostes d’aquest cicle de concerts i màgia us faran vibrar amb el talent emergent

Acomiadem El cap de setmana de la infantil

Des de novembre fins a principis d’estiu, cada mes hem dedicat un cap de setmana a la canalla i hem projectat una producció especialment feta per ells.

Tots els documentals que hem pogut gaudir a la segona temporada dels Dijous d’Art

Cada últim dijous de mes a Can Castellet hem celebrat els Dijous d'Art: un cicle on mes a mes gaudim d'un documental d'art. Amants d'aquest còctel artístic, què us ha semblat la programació?

Així ha estat la segona temporada del DOCS PER TU

Un dimarts al mes us hem acostat al cinema documental amb la segona edició del cicle DOCS PER TU. De conflictes armats a gats de carrer, passant per músics desapareguts: aquesta ha estat la programació!

Hem convidat 6 grans de l’art al cinema!

Hem acabat la primera temporada del cicle ‘Els grans de l’art al cinema’, format per documentals d’art de grans artistes de tots els temps. Si us l’heu perdut, aquesta n’ha estat la programació

El guionista i l’equip de ‘Loli Tormenta’ ens descobreixen detalls de l’estrena en un passi especial

El dimecres 12 d'abril, vam gaudir d’un col·loqui posterior de ‘Loli Tormenta’ amb la presència del guionista Mario Torrecillas i part de l'equip de la pel·lícula.

Can Castellet puja el teló a l’òpera i el ballet!

archivado en: Promoció
Us presentem la temporad d’òpera i ballet que envairà d’emoció i talent les nostres pantalles. Tindrem tant espectacles en directe des de la Royal Opera House de Londres a gravacions de teatres d’arreu del món. I fins i tot reposicións dels directes per si els voleu repetir o no hi podeu assistir!

L’estrena de la temporada el mes d’octubre ve marcada per dues gravacions: el ballet de La Bella Durmiente i l’òpera Nabucco. Al novembre tindrem el primer directe des de The Royal Ballet amb el ballet Don Quixote i una altra gravació, l’òpera La Cenerentola. Com no podia ser d’una altra manera, al desembre ens esperen dos grans clàssics: el ballet de El Cascanueces des de The Royal Ballet i el Concert de Cap d’Any a càrrec de la Filarmònica de Berlín. Dues joies!

Començarem l’any amb bon peu: la imponent òpera de Turandot des de l’Arena di Verona al gener. I continuarem l’hivern amb el directe del ballet Manon i el recital J. Kaufmann in Opera-Arena 100, una gala especial dedicada a l’autor, al febrer. El mes de març estarà marcat per dos títols incomparables, l’òpera Rigoletto i Madama Butterfly, i l’abril per Tosca en format gravació i el ballet El Lago de los Cisnes en directe.

Acomiadarem la temporada amb dos clàssics de l’art escènic, el directe de l’òpera Carmen i la gravació de La Bohème al Festival de Bregenz al maig i dos directes finals al juny: l’òpera Andrea de la Royal Opera House i el Concert d’Estiu de la Filarmònica de Berlín.


Comparteix a xarxes socials