Altres notícies

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç"

Cinemes Can Castellet signa un conveni amb l'associació de comerciants "Sant Boi Comerç" per promoure el comerç local.

Avis i àvies, us esperem al cinema!

Amb el carnet de la Gent Gran, les sessions dels dijous no festius us surten a 2 € i les primeres sessions dels dimecres i divendres no festius, a 4,20 €

Gaudiu del cinema sols o acompanyats amb l’abonament CINE10

Us presentem tots els avantatges d’aquest abonament exclusiu de Can Castellet en què per només 45 euros podreu gaudir de 10 entrades de cinema… tant acompanyats com sols! Us ho expliqu

Estrenem la Sala 7: el nou espai virtual del cinema!

D’ara endavant hi trobareu aquelles pel·lícules i documentals que no vau poder gaudir al cinema, continguts infantils, streamings i molt més

Veniu a riure amb la Temporada de Teatre Francès

El 2022 marca 400 anys del naixement de Molière, rei de la Comédie Française, i a Can Castellet ho celebrem amb un cicle dedicat al dramaturg.

L’últim dimarts de mes… DOCS PER TU!

Us acostem al cinema documental cada últim dimarts del mes amb el cicle DOCS PER TU. Descobriu la programació a continuació!

El festival Altaveu de Sant Boi sonarà a Can Castellet

El 15 de setembre, com a part de la programació del festival de música, a Can Castellet projectarem dos documentals musicals gratuïts: un de la banda L7 i un altre de The Rolling Stones. L’aforament és limitat!

Can Castellet puja el teló a l’òpera i el ballet!

El setembre és el mes dels nous inicis i a Can Castellet són l’òpera i el ballet els que tornen per envair d’emoció i talent les nostres pantalles. Us presentem la programació de la Royal Opera House de Londres que tindrem al cinema!

Viviu un concert de Coldplay des de Can Castellet!

El 29 d'octubre, directament des del River Plate de Buenos Aires, el concert de la gira The Music of the Spheres de Coldplay arriba a les nostres sales

Arriben els Dijous d'Art!

archivado en: Estrenes, Promoció
Cada últim dijous de mes a Can Castellet celebrem els Dijous d'Art: un cicle on mes a mes gaudireu d'un documental d'art. Us n'expliquem més...

Amants del cine, amants de l'art i amants d'aquest còctel artístic que resulta en documentals d'art, esteu de sort! Als Cinemes Can Castellet som uns autèntics curiosos culturals i ho volem continuar sent al vostre costat.

És per aquesta raó que a partir d'aquest mes de març iniciem els Dijous d'Art: un cicle de documentals d'art que tindrà lloc l'últim dijous de cada mes i en dues sessions, a les 17 h i a les 21 h.

Voleu saber quins documentals us esperen?

 • Dijous 31 de març: El Sueño de Sigena

  Juan, astrofísic, nascut a Villanueva de Sigena, vol veure complert el somni de la seva infància. Encoratjat pels records i la memòria dels seus avis, decideix emprendre el projecte més gran de la seva vida, embarcar-se en la recreació de la Sala Capitular del Monestir de Sigena. A partir d'aquí comença un viatge iniciàtic en què Juan necessitarà trobar les persones i llocs que l'ajudin a resoldre les claus d'aquest gran puzle i poder mostrar en tota la seva esplendor la sala capitular, considerada per a llavors, la "Capella Sixtina del romànic europeu".


 • Dijous 28 d'abril: Jaume Plensa. ¿Puedes oírme?

  Una proposta que ens convida a fer una volta per tot el planeta de la mà de Jaume Plensa per descobrir com l'art pot transformar la nostra manera de veure, viure i estar al món.Les cèlebres escultures monumentals de Plensa ens esperen, en solitud, a diversos racons de la Terra, l'entorn canvia, però segueixen al seu lloc. Una immersió profunda en el procés creatiu d'un dels artistes en actiu més destacats del panorama mundial. A través de les seves instal·lacions i peces emblemàtiques en espais públics d'Espanya, França, Suècia, EUA, Canadà i el Japó, descobrim la senzilla filosofia de Plensa basada en la recerca de relacions harmòniques entre l'obra, l'entorn i els éssers humans.


 • Dijous 26 de maig: Todos quieren ser el próximo Weismann

  El col·leccionista d'art contemporani i descobridor del gran Richard Weismann, Martín Solo, s'enfronta a la tasca complexa de mostrar al món la seva particular visió de l'art obrint al públic el seu museu privat. Per això Martín prepara una selecta retrospectiva del seu darrer descobriment: Mu Pan, un artista taiwanès amb base a Brooklyn i creador d'una obra fascinant que, com a crítica, reflecteix la violència i la brutalitat de la societat. Martín sent que va fallar amb Richard Weismann, però aquesta vegada està disposat a posar totes les cartes sobre la taula.


 • Dijous 30 de juny: Exit Through the Gift Shop

  Thierry Guetta és un francès que viu a Los Angeles i que té com a única obsessió gravar-ho tot amb la seva càmera de vídeo. A poc a poc es va introduint al món de l'art urbà i arriba a conèixer Banksy, l'artista urbà més famós de la història. Als títols de crèdit oficials no apareix cap director o guionista; només "Un film de Banksy".


 • Dijous 28 de juliol: Esther Ferrer: Hilos de tiempo

  El documental definitiu que revisa l'enorme trajectòria d'Esther Ferrer, una de les grans creadores espanyoles en el gènere de la performance. Un "híbrid" entre el documental i la mateixa disciplina de la performance, entre el registre i la creació, que utilitza elements i tècniques pròpies del gènere cinematogràfic a què se superposen elements d'animació i de creació pròpia.


 • Us esperem cada últim dijous de mes en dues sessions per gaudir plegats d’aquest maridatge artístic!


Comparteix a xarxes socials