Poster de la película Los Croods: Una nueva eraPoster de la película Los Croods: Una nueva era
"Tan encantadora y divertida como su predecesora (...) Una agradable sorpresa en un año en el que las sorpresas han sido mayormente decepcionantes"
- The Wrap

Fotos

La pel·lícula en imatges

valorar pel·lícula


Poster de la película Los Croods: Una nueva eraPoster de la película Los Croods: Una nueva era

Los Croods: Una nueva erarecomendado para edades A

DATA ESTRENA:
23/12/2020
DURADA:95 min.
DIRECTOR:Kirk De Micco, Chris Sanders
GÈNERE:Aventuras

Obligats a partir a la recerca d'un nou lloc on viure, la primera família prehistòrica s'aventura a explorar el món amb l'objectiu de localitzar un lloc més segur al qual anomenar llar. Però quan troben un idíl·lic paradís emmurallat que compleix amb totes les seves necessitats, es troben que aquest lloc amaga una sorpresa: hi ha una altra família que ja viu allí, els Masmejor. I és que els Masmejor, amb la seva elaborada casa en un arbre, les seves sorprenents invencions i els seus enormes horts, van un parell de passos per davant dels Croods en l'escala evolutiva. I quan els reben com els seus primers convidats, no triguen a sorgir tensions entre els nostres estimats cavernícoles i els seus nous i moderns semblants. Quan tot sembla perdut, una nova amenaça embarca a les dues famílies en una aventura èpica més enllà de la seguretat de la muralla, que els obligarà a aparcar les seves diferències, conjuminar forces i lluitar per un futur junts.

Comentaris #LosCroods

Deixa el teu comentari

Cines Zentral Center @cineszentral

20/01/2021
Hoy es miércoles #DíaDelEspectador, un día estupendo para un #planfamiliar. Tenemos dos películas de animación muy entretenidas: ✅#LosCroods #UnaNuevaEra ✅#LosElfkins Compra tus entradas online y ven a descubrir uno de los entornos más seguros que existen. #CineSeguro https://t.co/sGB4mrsfao
0 0

Comparteix a xarxes socials