Versió original

La llamada de lo salvaje VOSErecomendado para edades 7

Adaptada del popular clàssic de la literatura, 'La Llamada de lo Salvaje' porta a la pantalla amb enorme autenticitat la història de Buck. Es tracta d'un gos amb un gran cor, el qual la seva la plàcida vida domèstica es posa cap per avall quan de sobte li arrenquen de la seva llar a Califòrnia i el trasplanten a les exòtiques terres de Yukon a Alaska durant la febre de l'or dels anys 1890. Buck és el principiant nouvingut en un equip de trineu de gossos que lliura el correu i de què acabarà sent el líder. Buck viurà l'aventura més gran de la seva vida i trobarà per fi el seu lloc en el món convertint-se en el seu propi mestre.

FECHA ESTRENO:21/02/2020
DURACIÓN:100 min.
DIRECTOR:Chris Sanders
REPARTO:Harrison Ford, Dan Stevens, Bradley Whitford, Karen Gillan, Omar Sy, Jean Louisa Kelly, Terry Notary, Cara Gee
GÉNERO:

Stick manrecomendado para edades A

Pel·lícula curta amb diàlegs en anglès entendibles pels mes menuts! - Stick Man lives in the family tree with his Stick Lady Love and their stick children three.

FECHA ESTRENO:02/02/2020
DURACIÓN:27 min.
DIRECTOR:Jeroen Jaspaert, Daniel Snaddon
GÉNERO:AnimaciónAcciónAventuras

Solo nos queda bailar VOSErecomendado para edades 12

Merab lleva ensayando desde que era muy joven en la Compañía Nacional de Danza de Georgia con su pareja de baile, Mary. De repente, su vida da un vuelco cuando aparece el despreocupado y carismático Irakli y se convierte en su rival más poderoso, pero también en su mayor objeto de deseo. En una atmósfera conservadora, Merab se enfrenta a la necesidad de liberarse y arriesgarlo todo en el empeño.

FECHA ESTRENO:07/02/2020
DURACIÓN:112 min.
DIRECTOR:Levan Akin
REPARTO:Levan Gelbakhiani, Bachi Valishvili, Ana Javakishvili, Giorgi Tsereteli, Tamar Bukhnikashvili, Marika Gogichaishvili
GÉNERO:

Vida oculta VOSErecomendado para edades 7

La història de l'austríac Franz Jägerstätter, objector de consciència, que es va negar a lluitar per als nazis durant la Segona Guerra Mundial i va acabar sent executat per ells en 1943, per a ser declarat màrtir i beatificat per l'Església.

FECHA ESTRENO:07/02/2020
DURACIÓN:175 min.
DIRECTOR:Terrence Malick
REPARTO:August Diehl, Matthias Schoenaerts, Valerie Pachner, Michael Nyqvist, Jürgen Prochnow, Bruno Ganz, Martin Wuttke, Karl Markovics
GÉNERO:

Sonic La Película VOSErecomendado para edades A

Sonic, el famós eriçó blau de SEGA viurà la seva primera aventura en la pantalla gran. En aquesta adaptació cinematogràfica basada en la coneguda saga de videojocs podrem veure als personatges icònics de la franquícia. El seu protagonista serà Sonic, l'eriçó amb l'habilitat de córrer a la velocitat del so i que, juntament amb els seus amics la guineu Tails i Knuckles, combaten amb el malvat Doctor Eggman, que sempre està tractant de dominar el món i apoderar-se de les maragdes del caos.

FECHA ESTRENO:14/02/2020
DURACIÓN:100 min.
DIRECTOR:Jeff Fowler
REPARTO:Animation, James Marsden, Jim Carrey, Neal McDonough, Adam Pally, Leanne Lapp, Shannon Chan-Kent, Debs Howard
GÉNERO: