musical

Ballet: El cascanueces (retransmissió)Ballet: El cascanueces (retransmissió)
Último día
17/12/2019
PRÓXIMAMENTE

Ballet: El cascanueces retransmissiórecomendado para edades A

Redifusió de l'espectacle de 2016 de la Royal Ballet House de Londres. La molt estimada música de Tchaikovski es correspon amb una aventura màgica viscuda en Nochebuena per Clara i el seu ninot en forma de trencanous. El seu viatge al País dels Dolços conté alguns dels moments més coneguts de tota la història del ballet, com la Dansa de la Fada Confitada i el Vals de les Flors.

FECHA ESTRENO:17/12/2019
DURACIÓN:155 min.
DIRECTOR:
REPARTO:
GÉNERO:EditorialMusical
Ópera: AídaÓpera: Aída
PRÓXIMAMENTE

Ópera: Aídarecomendado para edades A

Reransmisión en directe des del teatre del Liceu. L'Aida dels nostres pares, dels nostres avis o dels nostres besavis. Tornen els decorats hiperrealistes de Josep Mestres Cabanes, realitzats en 1945 i que mostren amb tota la seva esplendor la gran escola de l'escenografia catalana. Sempre al servei de la pompositat, però també de l'intimisme, de l'antepenúltima òpera de Verdi, els decorats de l'artista de Manresa segueixen la tradició del historicismo sense caure mai en el kitsch.

FECHA ESTRENO:22/01/2020
DURACIÓN:240 min.
DIRECTOR:Gustavo Gimeno, Thomas Guthrie
REPARTO:Mriano Buccino, Clémentine Margaine, Angela Meade
GÉNERO:Musical

Ballet: La bella durmiente retransmissiórecomendado para edades A

Redifusió de l'espectacle de 2017 de la Royal Ballet House de Londres en commamoración dels 70 anys de la peça. Una delícia perenne i 1 clàssic Molt volgut, La bella dorment de Royal Ballet combina el Millor de la dansa clàssica, amb tot el su encant i virtuosisme, aixi com una música esplèndida i ballarins amb talent.

FECHA ESTRENO:25/02/2020
DURACIÓN:180 min.
DIRECTOR:Marius Petipa
GÉNERO:Musical