FILMETS 2021

FILMETS en família - La naturarecomendado para edades A

LA NATURA: Arbres que reneixen, robots ecologistes, extraterrestres guais, illes que es defensen dels turistes, peixos escombriaires, conills que adopten gossets... Us espera la natura més animada! 47a Edició FILMETS BADALONA FILM FESTIVAL Del 22 al 31 d’octubre de 2021 FILMETS Badalona Film Festival és un festival internacional de curtmetratges que aplega una amplia diversitat de gèneres dins les categories de ficció, animació i documental. La programació oficial és fruit d’una acurada selecció, basada en criteris artístics, tècnics i guionístics, entre milers de pel·lícules d’arreu del món realitzades en els darrers dos anys i que, més enllà del fet competitiu, constitueix un completíssim panorama del bo i millor de la producció cinematogràfica actual en format breu. VINE A GAUDIR ALS CINEMES CAN CASTELLET de la millor programació de curtmetratges amb FILMETS. Entrada lliure.

FECHA ESTRENO:24/10/2021
DURACIÓN:65 min.
DIRECTOR:
GÉNERO:

FILMETS La comediaPendiente de calificación

LA COMEDIA: Activistes en femení, terroristes del bricolatge, espiritistes de radiocasset, guerrers del falafel, nazisme de cartró-pedra, embolics de parella, musicals delirants... Com més serem més riurem! 47a Edició FILMETS BADALONA FILM FESTIVAL Del 22 al 31 d’octubre de 2021 FILMETS Badalona Film Festival és un festival internacional de curtmetratges que aplega una amplia diversitat de gèneres dins les categories de ficció, animació i documental. La programació oficial és fruit d’una acurada selecció, basada en criteris artístics, tècnics i guionístics, entre milers de pel·lícules d’arreu del món realitzades en els darrers dos anys i que, més enllà del fet competitiu, constitueix un completíssim panorama del bo i millor de la producció cinematogràfica actual en format breu. VINE A GAUDIR ALS CINEMES CAN CASTELLET de la millor programació de curtmetratges amb FILMETS. Entrada lliure.

FECHA ESTRENO:27/10/2021
DURACIÓN:102 min.
DIRECTOR:
GÉNERO:

FILMETS Alta tensióPendiente de calificación

ALTA TENSIO: Pescadors pescats, defuncions misterioses, fugitius transtemporals, rescats arriscats, autobusos del pànic, sociòpates en acció... No ens poséssim pas nerviosos! 47a Edició FILMETS BADALONA FILM FESTIVAL Del 22 al 31 d’octubre de 2021 FILMETS Badalona Film Festival és un festival internacional de curtmetratges que aplega una amplia diversitat de gèneres dins les categories de ficció, animació i documental. La programació oficial és fruit d’una acurada selecció, basada en criteris artístics, tècnics i guionístics, entre milers de pel·lícules d’arreu del món realitzades en els darrers dos anys i que, més enllà del fet competitiu, constitueix un completíssim panorama del bo i millor de la producció cinematogràfica actual en format breu. VINE A GAUDIR ALS CINEMES CAN CASTELLET de la millor programació de curtmetratges amb FILMETS. Entrada lliure.

FECHA ESTRENO:28/10/2021
DURACIÓN:90 min.
DIRECTOR:
GÉNERO:

FILMETS Human rightsPendiente de calificación

HUMAN RIGHS: Tensions frontereres, explotació laboral, misèria i companyia, miratges migratoris, abandonaments culpables, evocacions de l’Holocaust... Històries que ens recorden que a tot arreu tenim dret a ser humans. 47a Edició FILMETS BADALONA FILM FESTIVAL Del 22 al 31 d’octubre de 2021 FILMETS Badalona Film Festival és un festival internacional de curtmetratges que aplega una amplia diversitat de gèneres dins les categories de ficció, animació i documental. La programació oficial és fruit d’una acurada selecció, basada en criteris artístics, tècnics i guionístics, entre milers de pel·lícules d’arreu del món realitzades en els darrers dos anys i que, més enllà del fet competitiu, constitueix un completíssim panorama del bo i millor de la producció cinematogràfica actual en format breu. VINE A GAUDIR ALS CINEMES CAN CASTELLET de la millor programació de curtmetratges amb FILMETS. Entrada lliure.

FECHA ESTRENO:29/10/2021
DURACIÓN:87 min.
DIRECTOR:
GÉNERO:Documental

FILMETS TerroríficsPendiente de calificación

TERRORIFICS: Granges fantasmals, bruixes, orcs i ogres, violadors i justicieres, fàbriques d’autòmats, monstres lacustres, dimonis ancestrals, perversions mòrbides, jocs prohibits, bucles regressius... Després no digueu que no estàveu avisats 47a Edició FILMETS BADALONA FILM FESTIVAL Del 22 al 31 d’octubre de 2021 FILMETS Badalona Film Festival és un festival internacional de curtmetratges que aplega una amplia diversitat de gèneres dins les categories de ficció, animació i documental. La programació oficial és fruit d’una acurada selecció, basada en criteris artístics, tècnics i guionístics, entre milers de pel·lícules d’arreu del món realitzades en els darrers dos anys i que, més enllà del fet competitiu, constitueix un completíssim panorama del bo i millor de la producció cinematogràfica actual en format breu. VINE A GAUDIR ALS CINEMES CAN CASTELLET de la millor programació de curtmetratges amb FILMETS. Entrada lliure.

FECHA ESTRENO:29/10/2021
DURACIÓN:125 min.
DIRECTOR:
GÉNERO:

FILMETS Vides creuadesPendiente de calificación

VIDES CREUADES: Històries globals o locals, remotes o properes, virtuals o físiques, solidàries o solitàries, limítrofes, veïnals, urbanes, rurals, domèstiques o públiques... Com la vida mateixa. 47a Edició FILMETS BADALONA FILM FESTIVAL Del 22 al 31 d’octubre de 2021 FILMETS Badalona Film Festival és un festival internacional de curtmetratges que aplega una amplia diversitat de gèneres dins les categories de ficció, animació i documental. La programació oficial és fruit d’una acurada selecció, basada en criteris artístics, tècnics i guionístics, entre milers de pel·lícules d’arreu del món realitzades en els darrers dos anys i que, més enllà del fet competitiu, constitueix un completíssim panorama del bo i millor de la producció cinematogràfica actual en format breu. VINE A GAUDIR ALS CINEMES CAN CASTELLET de la millor programació de curtmetratges amb FILMETS. Entrada lliure.

FECHA ESTRENO:28/11/2021
DURACIÓN:125 min.
DIRECTOR:
GÉNERO: