Familiar

Lunáticos Doblada ESPrecomendado para edades A

Basat en un dels llibres infantils més populars d'Alemanya, "Moonbound" compte la història del petit Pete que s'embarca en un viatge encantador juntament amb l'escarabat, el Sr. Zoomzeman i Sandman per a rescatar a la seva germana petita del malvat Moon Man.

FECHA ESTRENO:14/01/2022
DURACIÓN:85 min.
DIRECTOR:Ali Samadi Ahadi
REPARTO:Stephan Benson, David Daria, Lilian Gartner, Stefko Hanushevsky, Elisabeth Kanettis, Aleks Le, Proschat Madani, Howard Nightingall
GÉNERO:AnimaciónFamiliar

Red Doblada ESPPendiente de calificación

Mei Lee, una nena de 13 anys una mica rara però segura de si mateixa, es debat entre ser la filla obedient que la seva mare vol que sigui i el caos propi de l'adolescència. Ming, la seva protectora i lleugerament exigent mare, no se separa mai d'ella el que és una situació poc desitjable per a una adolescent. I per si els canvis en la seva vida i en el seu cos no fossin suficients, cada vegada que s'emociona massa (el que li ocorre pràcticament tot el temps), es converteix en un panda vermell gegant.

FECHA ESTRENO:11/03/2022
DURACIÓN:100 min.
DIRECTOR:Domee Shi
GÉNERO:ComediaAnimaciónAventuraFantasíaFamiliar

Animales Fantásticos 3: Los secretos de Dumbledore Doblada ESPrecomendado para edades

El professor Albus Dumbledore (Jude Law) sap que el poderós mag fosc Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) està fent plans per a apoderar-se del món màgic. Incapaç de detenir-lo ell només, confia en el Magizoólogo Newt Scamander (Eddie Redmayne) per a dirigir un intrèpid equip de mags, bruixes i un valent forner Muggle en una missió perillosa, on es troben amb antics i nous animals i s'enfronten a una legió cada vegada més nombrosa de seguidors de Grindelwald. Hi ha molt en joc així que ens preguntem fins quan podrà romandre Dumbledore al marge.

FECHA ESTRENO:08/04/2022
DURACIÓN:120 min.
DIRECTOR:David Yates
REPARTO:Mads Mikkelsen, Jude Law, Eddie Redmayne, Ezra Miller
GÉNERO:AventuraFantasíaFamiliar