familiar

Frozen IIrecomendado para edades A

Per què va néixer Elsa amb poders màgics? La resposta li està trucant i amenaça el seu regne. Juntament amb Anna, Kristoff, Olaf i Sven emprendrà un viatge perillós i inoblidable. A 'Frozen', Elsa temia que els seus poders foren massa per al món. A 'Frozen 2', desitjarà que siguin suficients. Seqüela de "Frozen. El regne del gel" (2013), el film d'animació més taquiller de la història del cinema, guanyador de l'Oscar a la millor pel·lícula animada. Reunirà al mateix equip artístic i tècnic de l'original.

FECHA ESTRENO:22/11/2019
DURACIÓN:103 min.
DIRECTOR:Jennifer Lee, Chris Buck
REPARTO:Kristen Bell, Evan Rachel Wood, Jonathan Groff
GÉNERO:AnimaciónFamiliar

El rey de la casarecomendado para edades Ai

Espectacle de titelles enregistat. El tron del rei de casa està molt disputat. No només pel germà gran i el germà petit, sinó també per altres reis que ja fa temps van ser destronats i ara anhelen recuperar el seu poder: El Rei del Mambo, la Reina de la Nit, el rei de Copes, la Reina de Cors, El Rei del Vestit Nou,... Qui aconseguirà conquerir el tron?

FECHA ESTRENO:01/12/2019
DURACIÓN:55 min.
DIRECTOR:
GÉNERO:InfantilFantasíaFamiliar

Jumanji: Siguiente nivelPendiente de calificación

En aquesta ocasió, els 'jugadores' tornen al joc, però els seus personatges s'han intercanviat entro sí, la qual cosa ofereix un curiós planter: els mateixos herois con diferent aparença. Però, on està ho resto de la gent? Els participants només tenen una opció: jugar una vegada més a aquesta perillosa partida per a descobrir què es realment el que està succeint.

FECHA ESTRENO:13/12/2019
DURACIÓN:123 min.
DIRECTOR:Jake Kasdan
REPARTO:Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan
GÉNERO:AnimaciónFamiliarAventuras