editorial

Zarzuela: Doña Francisquita (Gran Teatre del Liceu)Zarzuela: Doña Francisquita (Gran Teatre del Liceu)
Último día
12/11/2019
PRÓXIMAMENTE

Zarzuela: Doña Francisquita Gran Teatre del Liceurecomendado para edades A

L'obra mestra absoluta d'Amadeu Vives torna al Gran Teatre del Liceu amb la posada en escena de Lluís Pasqual, que canvia els diàlegs parlats per a oferir una visió fresca de la sarsuela del mestre de Collbató. Situada en tres temps diferents, els amors de Fernando, Aurora, Don Matías i Aurora ?la Beltrana? es passegen en un context dissenyat escenográficamente per Alejandro Andújar, en aquesta coproducció entre el Liceu i el Teatre de la Zarzuela de Madrid. El repartiment està encapçalat pel reeixit binomi format per Celso Albelo i María José Moreno. Una nova manera d'acostar-se al gènere gran de la mà d'un equip artístic simplement extraordinari.

FECHA ESTRENO:12/11/2019
DURACIÓN:165 min.
DIRECTOR:Lluís Pascual
REPARTO:
GÉNERO:MusicalEditorial
Ballet: El cascanueces (retransmissió)Ballet: El cascanueces (retransmissió)
Último día
17/12/2019
PRÓXIMAMENTE

Ballet: El cascanueces retransmissiórecomendado para edades A

Redifusió de l'espectacle de 2016 de la Royal Ballet House de Londres. La molt estimada música de Tchaikovski es correspon amb una aventura màgica viscuda en Nochebuena per Clara i el seu ninot en forma de trencanous. El seu viatge al País dels Dolços conté alguns dels moments més coneguts de tota la història del ballet, com la Dansa de la Fada Confitada i el Vals de les Flors.

FECHA ESTRENO:17/12/2019
DURACIÓN:155 min.
DIRECTOR:
REPARTO:
GÉNERO:MusicalEditorial

Van Gogh y Japónrecomendado para edades Ai

"Envejo als japonesos", va escriure Van Gogh al seu germà, Theo. Gràcies a l'exposició en la qual es basa aquesta pel·lícula, "Van Gogh i el Japó", en el Museu Van Gogh d'Amsterdam, entenem per què. Encara que Vincent Van Gogh mai va visitar el Japó, continua sent el país que més influència ha tingut sobre ell i el seu treball. En visitar les galeries d'art japoneses a París i crear-se la seva pròpia imatge del Japó, després d'una extensa recerca i de llargues discussions amb altres artistes, el descobriment de les obres japoneses va portar a la carrera de Van Gogh a una nova i molt emocionant direcció.

FECHA ESTRENO:18/11/2019
DURACIÓN:85 min.
DIRECTOR:David Bickerstaff
GÉNERO:DocumentalEditorial