drama

Otra rondarecomendado para edades 16

Quatre professors d%27institut s%27embarquen en un experiment sociol%F2gic en el qual cadascun d%27ells haur%E0 de mantenir la taxa d%27alcohol en el seu cos al mateix nivell, durant la seva vida di%E0ria, intentant demostrar d%27aquesta manera que poden millorar en tots els aspectes de la seva vida.

FECHA ESTRENO:16/04/2021
DURACIÓN:116 min.
DIRECTOR:Thomas Vinterberg
REPARTO:Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang, Lars Ranthe, Susse Wold, Maria Bonnevie, Diêm Camille G., Palmi Gudmundsson
GÉNERO:Drama

Nomadlandrecomendado para edades 12

Una dona, despr%E9s de perdre-ho tot durant la recessi%F3, s%27embarca en un viatge cap a l%27Oest americ%E0 vivint com una n%F2mada en una caravana. Despr%E9s del col%B7lapse econ%F2mic que va afectar tamb%E9 la seva ciutat en la zona rural de Nevada, Fern presa la seva camioneta i es posa en cam%ED per a explorar una vida fora de la societat convencional com a n%F2mada moderna.

FECHA ESTRENO:26/03/2021
DURACIÓN:108 min.
DIRECTOR:Chlo%E9 Zhao
REPARTO:Frances McDormand, David Strathairn, Linda May, Charlene Swankie, Bob Wells, Gay DeForest, Patricia Grier
GÉNERO:Drama
Los Estados Unidos contra Billie HolidayLos Estados Unidos contra Billie Holiday
PRÓXIMAMENTE

Los Estados Unidos contra Billie Holidayrecomendado para edades 16

La llegend%E0ria Billie Holiday (Andra Day), una de les millors int%E8rprets de jazz de tots els temps, va passar la major part de la seva carrera sent adorada pels seus fans al voltant del globus. Tot mentre el Departament Federal de Narc%F2tics dels Estats Units la va fixar com a objectiu mitjan%E7ant una operaci%F3 encoberta liderada per l%27Agent Federal Jimmy Fletcher (Trevante Rhodes), amb qui Billie havia tingut un tumultu%F3s roman%E7.

FECHA ESTRENO:23/04/2021
DURACIÓN:130 min.
DIRECTOR:Lee Daniels
REPARTO:Andra Day, Trevante Rhodes, Natasha Lyonne, Garrett Hedlund, Rob Morgan, Tone Bell, Da'Vine Joy Randolph, Evan Ross
GÉNERO:Drama