Drama

Maixabelrecomendado para edades 12

Maixabel Lasa perd l'any 2000 al seu marit, Juan María Jaúregui, assassinat per ETA. Onze anys més tard, rep una petició insòlita: un dels assassins ha demanat entrevistar-se amb ella en la presó de Nanclares de l'Oca a Àlaba, en la qual compleix condemna després d'haver trencat els seus llaços amb la banda terrorista. Malgrat els dubtes i de l'immens dolor, Maixabel Lassa accedeix a trobar-se cara a cara amb les persones que van acabar a sang freda amb la vida de qui havia estat el seu company des dels setze anys.

FECHA ESTRENO:24/09/2021
DURACIÓN:116 min.
DIRECTOR:Icíar Bollaín
REPARTO:Blanca Portillo, Luis Tosar, Urko Olazabal, María Cerezuela, Bruno Sevilla
GÉNERO:Drama

Cry Macho Doblada ESPrecomendado para edades 12

Texas, 1978. Una ex estrella de marrada i criador de cavalls retirat (Eastwood) accepta un encàrrec d'un antic cap: portar al seu fill petit des de Mèxic de tornada a casa per a allunyar-lo de la seva mare alcohòlica. En el viatge, tots dos s'embarcaran en una inesperada aventura.

FECHA ESTRENO:24/09/2021
DURACIÓN:104 min.
DIRECTOR:Clint Eastwood
REPARTO:Clint Eastwood, Dwight Yoakam, Fernanda Urrejola, Sebestien Soliz, Horacio García Rojas, Ana Rey
GÉNERO:Drama

BenedettaPendiente de calificación

Itàlia, segle XVII. Benedetta Carlini arriba al convent de Pescia, a la Toscana, i assegura ser capaç de fer miracles des que era jove.... Adaptació de la novel·la "Immodest Acts: The Life of a Lesbian Nun in Renaissance Italy (Studies in the History of Sexuality)" de Judith C. Brown, que gira entorn de la sexualitat en un convent i l'homosexualitat d'una de les seves monges, que des de jove va començar a tenir visions sense conèixer el motiu.

FECHA ESTRENO:01/10/2021
DURACIÓN:127 min.
DIRECTOR:Paul Verhoeven
REPARTO:Virginie Efira, Lambert Wilson, Daphne Patakia, Charlotte Rampling, Olivier Rabourdin, Clotilde Courau, Louise Chevillotte, Hervé Pierre
GÉNERO:Drama