Docs per tu

McCurry, la búsqueda del color McCurry, la búsqueda del color
PRÓXIMAMENTE

McCurry, la búsqueda del colorrecomendado para edades 7

Analiza desde dentro la vida y obra del fotógrafo Steve McCurry, muy conocido por su retrato de la chica afgana de la portada del National Geographic. El fotógrafo, sus familiares y amigos dan vida a las historias que hay detrás de sus fotografías más emblemáticas. Con acceso único a su proceso creativo y a imágenes inéditas, descubrimos su compromiso de registrar lo que define y une a los seres humanos en su búsqueda del color.

FECHA ESTRENO:29/11/2022
DURACIÓN:92 min.
DIRECTOR:Denis Delestrac
REPARTO:Sharbat Gula, Anthony Bannon, Robert Dannin, Bruce Duffy
GÉNERO:Documental
Docs per tu: El niño de fuego Docs per tu: El niño de fuego
PRÓXIMAMENTE

Docs per tu: El niño de fuegorecomendado para edades 18

Aleixo Paz és ‘El nen de foc’: el supervivent d'un tràgic accident que el va deixar amb severes cremades en el 91% del seu cos. Encara així, Aleixo lluita cada dia contra les mirades impertinents i el dolorós record de l'accident, intentant superar la seva por i la seva ira a través de la paraula. Què hi ha després de vèncer la mort quan ja no esperes res de la vida?

FECHA ESTRENO:27/09/2022
DURACIÓN:89 min.
DIRECTOR:Ignacio Acconcia
GÉNERO:Documental
Docs per tu: I Am Not Your Negro Docs per tu: I Am Not Your Negro
PRÓXIMAMENTE

Docs per tu: I Am Not Your Negrorecomendado para edades 12

Raoul Peck reimagina Remember this house, l'obra inacabada de l'activista pels drets dels afroamericans James Baldwin. Utilitzant fragments extrets del llibre original, el documental aporta una visió genuïna sobre el racisme als Estats Units contada a través de les vides i posteriors assassinats de tres amics íntims de l'autor: Martin Luther King Jr., Medgar Evers i Malcolm X. Aclamat per la crítica del seu país, el documental, que reflecteix el conflicte racial entre la població blanca i la població negra als Estats Units, ha rebut múltiples guardons que han culminat amb una nominació als Oscar en la categoria de Millor Documental.

FECHA ESTRENO:25/10/2022
DURACIÓN:90 min.
DIRECTOR:Raoul Peck
REPARTO:Samuel L. Jackson (narración), James Baldwin, Dick Cavett, Shumerria Harris
GÉNERO:DocumentalHistórico