Òpera i ballet

Il Trovatore (Macerata Opera Festival)Il Trovatore (Macerata Opera Festival)
PRÓXIMAMENTE

Il Trovatore Macerata Opera Festivalrecomendado para edades A

Per la celebració del primer centenari del Sferisterio de Macerata presentem una de les seves representacions més aclamades per la critica i públic. Sota la direcció musical de Daniel Oren aquesta producció compta amb un elenc de primer nivell liderat per les excel·lents Anna Pirozzi i Piero Pretti i una posada en escena de Francisco Negrín.

FECHA ESTRENO:21/10/2021
DURACIÓN:138 min.
DIRECTOR:Daniel Oren
REPARTO:Anna Pirozzi, Piero Pretti, Alessandro Spina, Marco Caria
GÉNERO:
OtelloOtello
PRÓXIMAMENTE

Otellorecomendado para edades A

Rares vegades s'ha representat una producció de l'Otello de Verdi en un lloc tan prestigiós: el pati del Palazzo Ducale de Venècia! Aquesta producció especial a l'aire lliure del Teatre La Fenice es desenvolupa enmig d'una autèntica arquitectura gòtica tardana i renaixentista ressaltada per espectaculars projeccions. Els crítics van elogiar tant la interpretació musical a càrrec del director Myung-*Whun Chung com a interpretació en el paper principal de Gregory Kunde.

FECHA ESTRENO:04/11/2021
DURACIÓN:150 min.
DIRECTOR:Myun-Whun Chung
REPARTO:Gregory Kunde, Carmela Remigio, Lucio Gallo, Elisabetta Martorana
GÉNERO:
El CascanuecesEl Cascanueces
PRÓXIMAMENTE

El Cascanuecesrecomendado para edades A

El Trencanous ha estat durant molt de temps una de les formes més delicioses de descobrir l'encant del ballet i és un regal festiu brillant per a tota la família. La magnífica producció de Peter Wright per a The Royal Ballet es manté fidel a l'esperit d'aquest clàssic del ballet rus, i els nombrosos rols i conjunts en solitari mostren les habilitats de classe mundial de la Companyia en la seva màxima expressió.

FECHA ESTRENO:09/12/2021
DURACIÓN:163 min.
DIRECTOR:Michele Gamba
REPARTO:kane Takeda, Cesar Corrales, Christopher Saunders, Isabella Gasparini
GÉNERO:
ToscaTosca
PRÓXIMAMENTE

Toscarecomendado para edades A

Un destacat elenc dóna vida a l'emoció d'una de les òperes més estimades del repertori: des dels concordes demoníacs amb els quals comença fins al violent gir de la seva final impactant, la tensió mai cedeix ni per un moment. La tibant i intensa producció de Jonathan Kent amb els dissenys històricament carregats de Paul Brown evoca meravellosament la perillosa atmosfera de la Roma de 1800, on l'amor i el mal es troben, de manera emocionant, cara a cara.

FECHA ESTRENO:15/12/2021
DURACIÓN:150 min.
DIRECTOR:Oksana Lyniv
REPARTO:Elena Stikhina, Bryan Hymel, Alexey Markov, Christophe Mortagne
GÉNERO: