Comèdia

Minions: El origen del Gru (Doblada ESP)Minions: El origen del Gru (Doblada ESP)
Último día
02/12/2021
PRÓXIMAMENTE

Minions: El origen del Gru Doblada ESPPendiente de calificación

Són els anys 70 i Gru (amb veu en VO del nominat a l'Oscar® Steve Carell) creix en un barri residencial, en ple boom dels pentinats cardatges i els pantalons de campana. Com a fan incondicional d'un famós supergrup de vilans, Els Salvatges Sis, Gru idea un pla per a demostrar-los que és prou malvat com per a treballar amb ells. Per sort, compta amb l'ajuda dels seus fidels seguidors, els Minions, sempre disposats a sembrar el caos. Junts, Kevin, Stuart, Bob, i Otto —un nou Minion amb aparell en les dents i desesperat per sentir-se acceptat— desplegaran el seu potencial per a construir al costat de Gru el seu primer cau, experimentar amb les seves primeres armes i dur a terme les seves primeres missions.

FECHA ESTRENO:01/07/2022
DURACIÓN:100 min.
DIRECTOR:Kyle Balda, Brad Ableson
REPARTO:Steve Carell, Julie Andrews, Lucy Lawless, Michelle Yeoh, Jean-Claude Van Damme, Danny Trejo
GÉNERO:ComediaComedia Romántica

Canta 2 Doblada ESPrecomendado para edades A

En un món d'animals antropomòrfics, el coala Buster Moon és el propietari d'un teatre on organitza espectacles musicals. En el concurs de cant més gran del món va aconseguir que els debutants Rosita, Mike, Johnny, Ash i Meena fossin llançats a la fama. Si bé encara es desconeixen els detalls de la trama d'aquest nou film d'animació, el que està assegurat és que gaudirem de moltes versions de cançons populars. Aquesta pel·lícula d'animació és la seqüela de Canta! (2016).

FECHA ESTRENO:22/12/2021
DURACIÓN:112 min.
DIRECTOR:Garth Jennings
REPARTO:Matthew McConaughey, Taron Egerton, Tori Kelly
GÉNERO:ComediaComedia Romántica

Red Doblada ESPPendiente de calificación

Mei Lee, una nena de 13 anys una mica rara però segura de si mateixa, es debat entre ser la filla obedient que la seva mare vol que sigui i el caos propi de l'adolescència. Ming, la seva protectora i lleugerament exigent mare, no se separa mai d'ella el que és una situació poc desitjable per a una adolescent. I per si els canvis en la seva vida i en el seu cos no fossin suficients, cada vegada que s'emociona massa (el que li ocorre pràcticament tot el temps), es converteix en un panda vermell gegant.

FECHA ESTRENO:11/03/2022
DURACIÓN:100 min.
DIRECTOR:Domee Shi
GÉNERO:ComediaAnimaciónAventuraFantasíaFamiliar