Cinema fet a Sant Boi

OFF THE LOOP - Sessió amb cinefòrum (VOSE)OFF THE LOOP - Sessió amb cinefòrum (VOSE)
PRÓXIMAMENTE

OFF THE LOOP - Sessió amb cinefòrum VOSErecomendado para edades 12

Un director de cinema low cost va a Nova York a fer una peli de viatges en el temps. De sobte, membres de l'equip comencen a experimentar salts de 32h al passat, una vegada i una altra. No poden sortir d'aquest bucle de 32h en el qual viuen. Però a més... OFF THE LOOP és un film enmarcat dins el cicle CINEMA FET A SANT BOI. La projecció comptarà amb la presència de membres de l'equip.

FECHA ESTRENO:17/03/2020
DURACIÓN:73 min.
DIRECTOR:Oscar Camacho
GÉNERO:SuspenseCiencia ficciónEditorial

APOSTATA - Sessió amb cinefòrumrecomendado para edades 16

El Toni va patir abusos sexuals quan era nen. La seva vida actual és relativament normal, fins que descobreix que el nou professor de la seva filla és el mateix home que va abusar d'ell. Amb l'ajuda del seu oncle-avi, un antic mercenari prostrat en una cadira de rodes, segresten el capellà per a venjar-se i fer que confessi. Què pot sortir malament? APOSTATA és un film enmarcat dins el cicle CINEMA FET A SANT BOI. La projecció comptarà amb la presència de membres de l'equip.

FECHA ESTRENO:24/03/2020
DURACIÓN:63 min.
DIRECTOR:Hugo Cobo
GÉNERO:SuspenseEditorial
DIFUMINADO - Sessió amb cinefòrumDIFUMINADO - Sessió amb cinefòrum
PRÓXIMAMENTE

DIFUMINADO - Sessió amb cinefòrumrecomendado para edades 16

Existeix un avi amb un passat fosc. Existeix un viatge i un sobre amb diners. Existeix la possibilitat d'ordenar uns records plens de cotxes clàssics, dones belles i excessos de joventut. DIFUMINADO és un film enmarcat dins el cicle CINEMA FET A SANT BOI. La projecció comptarà amb la presència de membres de l'equip.

FECHA ESTRENO:31/03/2020
DURACIÓN:53 min.
DIRECTOR:Pere Koniec
GÉNERO:DramaSuspenseEditorial