ciencia ficción

Jokerrecomendado para edades 18

Arthur Fleck (Phoenix) és un home ignorat per la societat, la motivació de la qual en la vida és fer riure. Però una sèrie de tràgics esdeveniments li portaran a veure el món d'una altra forma. Pel·lícula basada en el popular personatge de DC Comics Joker, conegut com archivillano de Batman, però que en aquest film prendrà un caire més realista i fosc.

FECHA ESTRENO:04/10/2019
DURACIÓN:122 min.
DIRECTOR:Todd Phillips
REPARTO:Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Frances Conroy, Zazie Beetz, Brett Cullen, Dante Pereira-Olson, Douglas Hodge, Jolie Chan
GÉNERO:Ciencia ficciónDrama

Malefica. Maestra del Malrecomendado para edades 7

Té lloc diversos anys després dels esdeveniments narrats en la primera pel·lícula, i explora la relació entre Malèfica i Aurora i les aliances que es formen per a sobreviure a les amenaces del màgic món en el qual habiten. Seqüela de "Malèfica" (2014).

FECHA ESTRENO:18/10/2019
DURACIÓN:118 min.
DIRECTOR:Joachim Rønning
REPARTO:Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer, Elle Fanning, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Sam Riley, David Gyasi
GÉNERO:Ciencia ficciónAventuras

El irlandés The Irishman VOSErecomendado para edades 16

Frank Sheeran va ser un veterà de la Segona Guerra Mundial, estafador i sicari que va treballar amb algunes de les figures més destacades del s. XX. 'L'irlandès' la crònica d'un dels grans misteris sense resoldre del país: la desaparició del llegendari sindicalista Jimmy Hoffa; un gran viatge pels tèrbols secrets del crim organitzat: els seus mecanismes interns, rivalitats i la seva connexió amb la política. Adaptació del llibre "I Heard You Paint Houses", de Charles Brandt, a càrrec del guionista Steven Zaillian (La llista de Schindler, American Gangster).

FECHA ESTRENO:15/11/2019
DURACIÓN:210 min.
DIRECTOR:Martin Scorsese
REPARTO:Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel, Bobby Cannavale
GÉNERO:DramaCiencia ficción