Ballet

Romeo y Julieta (En directo Royal Opera House)Romeo y Julieta (En directo Royal Opera House)
PRÓXIMAMENTE

Romeo y Julieta En directo Royal Opera Houserecomendado para edades A

La història d'amor imperible de Shakespeare és coneguda a tot el món. Des de la seva estrena en 1965 amb The Royal Ballet, romeo i Julieta e Kenneth MacMillan s'ha convertit en un ballet clàssic modern.

FECHA ESTRENO:14/02/2022
DURACIÓN:205 min.
DIRECTOR:Kenneth MacMillan
REPARTO:
GÉNERO:Ballet
Love Duets (Arena di Verona)Love Duets (Arena di Verona)
PRÓXIMAMENTE

Love Duets Arena di VeronaPendiente de calificación

A la imponent Sorra di Verona, la soprano Sonya Yoncheva i el tenor Vittorio Grigolo presenten amb una sinergia dramàtica i apassionada una vetllada de les àries i duos d'amor operístic més bells de la història de l'òpera. La passió que crema, consumeix i a vegades mata és el tema central d'aquest concert que inclou àries de Roméo et Juliette de Charles Gounod i de Tosca de Puccini, La bohème, Madama Butterfly i La traviata de Verdi, totes dirigides per Plácido Domingo.

FECHA ESTRENO:17/02/2022
DURACIÓN:175 min.
DIRECTOR:Plácido Domingo
REPARTO:Sonya Yoncheva Vittorio Grigolo Mihaela Marcu, Davide Luciano
GÉNERO:BalletÓpera
Rossini Opera GalaRossini Opera Gala
PRÓXIMAMENTE

Rossini Opera Galarecomendado para edades A

El Festival Rossini va celebrar el seu 40 aniversari amb una gal·la concert de primer nivell. La qualitat del cant és inigualable, reunint a reconeguts i freqüents artistes del Festival amb una nova generació de prometedores veus. Amb l'apassionada direcció de Carlo Rizzi i l'Orquestra Sinfonica Nazionale della RAI es pot gaudir d'un foc artificial d'escenes i àries, protagonitzat pel tenor estrella Juan Diego Flórez, el tenor estatunidenc Lawrence Brownlee, el baríton italià Nicola Alaimo, la mezzosoprano russa Anna Goryachova o la soprano estatunidenca Angela Meade, per nomenar només alguns.

FECHA ESTRENO:24/03/2022
DURACIÓN:140 min.
DIRECTOR:Carlo Rizzi
REPARTO:Juan Diego Flórez, Lawrence Brownlee, Nicola Alaimo, Anna Goryachova, Angela meade
GÉNERO:BalletÓpera
La Traviata (En directo Royal Opera House)La Traviata (En directo Royal Opera House)
PRÓXIMAMENTE

La Traviata En directo Royal Opera Houserecomendado para edades A

Pretty Yende interpretarà el paper favorit de les sopranos en l'òpera més representada del món. La bella partitura de Verdi conté algunes de les àries i duos més inspirats, inclòs l'alegre"Semper allibera" de Violetta, i les seves trobades commovedores i apassionades amb Alfredo i Germont. En aquesta producció de Richard Eyre el glamur superficial del París del segle XIX contrasta amb escenes de gran intimitat, que culminen en el memorable i esquinçador acte final.

FECHA ESTRENO:13/04/2021
DURACIÓN:220 min.
DIRECTOR:Giacomo Sagripanti, Richard Eyre
REPARTO:Pretty Yende, Dimitri Platanias
GÉNERO:BalletÓpera
The Red Shoes (Matthew Bourne´s)The Red Shoes (Matthew Bourne´s)
PRÓXIMAMENTE

The Red Shoes Matthew Bourne´srecomendado para edades A

La "magnífica versió del clàssic del cinema" de Matthew Bourne arriba als cinemes per primera vegada. Guanyadora de dos premis Olivier, The Xarxa Shoes és una història "absolutament fascinant" d'obsessió, possessió i el somni d'una nena de ser la millor ballarina del món. The Xarxa Shoes de Matthew Bourne està protagonitzada per Ashley Shaw com Victoria Page, Adam Cooper com Boris Lermontov i Dominic North com Julian Craster.

FECHA ESTRENO:28/04/2022
DURACIÓN:97 min.
DIRECTOR:Matthew Bourne
REPARTO:Ashley Shaw, Adam Cooper, Dominic North, Michela Meazza
GÉNERO:BalletÓpera