ballet

El barbero de Sevilla (En directo desde el Royal Opera House) El barbero de Sevilla (En directo desde el Royal Opera House)
PRÓXIMAMENTE

El barbero de Sevilla En directo desde el Royal Opera Houserecomendado para edades A

Quan s'enamora d'un jove i misteriós pretendent que es fa cridar Lindoro, Rosina haurà d'usar tot el seu enginy —i una mica d'ajuda del barber del seu barri— per a enganyar el seu calculador guardià, el doctor Bartolo.

FECHA ESTRENO:15/02/2023
DURACIÓN:200 min.
DIRECTOR:Rafael Payare
REPARTO:Aigul Akhmetshina, Andrzej Filo&#324, czyk, Lawrence Brownlee, Bryn Terfel, Fabio Capitanucci
GÉNERO:BalletÓperaDirecto
Las bodas de Figaro (En directo desde el Royal Opera House) Las bodas de Figaro (En directo desde el Royal Opera House)
PRÓXIMAMENTE

Las bodas de Figaro En directo desde el Royal Opera Houserecomendado para edades A

Els servents Fígaro i Susana desborden d'emoció el dia de les seves noces, però hi ha un problema: el seu senyor, el comte de Almaviva, té segones intencions respecte a la núvia. Amb més embolics que una madeixa de fil, la història d'aquesta òpera bufa de Mozart no deixarà d'encantar-li i sorprendre'l. Gaudirà tant de la música com de les desternillantes escenes de travestismo que se succeeixen al llarg d'una sola nit absurda i absurda en la propietat de Almaviva. El director de la Royal Opera Music, Antonio Pappano, dirigeix un elenc veritablement internacional en aquesta producció intemporal de David McVicar.

FECHA ESTRENO:27/04/2023
DURACIÓN:215 min.
DIRECTOR:Rafael Payare
GÉNERO:BalletÓperaDirecto
La bella durmiente (En directo desde el Royal Opera House) La bella durmiente (En directo desde el Royal Opera House)
PRÓXIMAMENTE

La bella durmiente En directo desde el Royal Opera Houserecomendado para edades A

La Bella Dorment ocupa un lloc d'honor en el cor i la història de The Royal Ballet: va ser la primera representació de la companyia quan The Royal Opera House va tornar a obrir en Covent Garden en 1946 després de la Segona Guerra Mundial. En 2006 es va realitzar una nova producció del ballet que no ha deixat de fer les delícies del públic des de llavors. En una declaració cèlebre, Frederick Ashton va citar el classicisme pur del ballet de Marius Petipa del segle XIX com una primera lliçó d'art atmosfèric i destresa coreógráfica. Deixi's portar per la meravellosa música de Txaikovski i els sensacionals dissenys de conte d'Oliver Messel amb aquesta joia del repertori del ballet clàssic.

FECHA ESTRENO:24/05/2023
DURACIÓN:185 min.
DIRECTOR:Rafael Payare
GÉNERO:BalletÓperaDirecto

Il Trovatore En directo desde el Royal Opera Houserecomendado para edades A

Protagonitzada per Rachel Willis-Sørensen, Yusif Eyvazov, Gregory Kunde, Ludovic Tézier i Jamie Barton, l'enèrgica posada en escena de Adele Thomas situa la història de Verdi en un univers de superstició medieval inspirat en el Bosco. En el podi, Antonio Pappano dirigeix la dramàtica partitura de Verdi, amb el famós cor de l'Enclusa.

FECHA ESTRENO:13/06/2023
DURACIÓN:180 min.
DIRECTOR:Rafael Payare
GÉNERO:BalletÓperaDirecto
Romeo y Julieta Romeo y Julieta
PRÓXIMAMENTE

Romeo y Julieta "Weekend love"recomendado para edades A

La història d'amor imperible de Shakespeare és coneguda a tot el món. Des de la seva estrena en 1965 amb The Royal Ballet, romeo i Julieta e Kenneth MacMillan s'ha convertit en un ballet clàssic modern.

FECHA ESTRENO:14/02/2023
DURACIÓN:205 min.
DIRECTOR:Kenneth MacMillan
REPARTO:
GÉNERO:Ballet
La Traviata (Festival de Ópera de Macerata) La Traviata (Festival de Ópera de Macerata)
Último día
24/10/2019
PRÓXIMAMENTE

La Traviata Festival de Ópera de Maceratarecomendado para edades A

El joven director chileno Paolo Bortolameolli, y el director de escena alemán Henning Brockhaus, se encargan de llevar al escenario del festival de Ópera de Macerata la reposición de la histórica producción de los espejos de “La Traviata”. Cuentan con un increible reparto de voces encabezado por la soprano Claudia Pavone, el tenor Marco Ciaponi y el barítono Sergio Vitale. Este montaje puede no parecer algo novedoso, ya que se estreanó en el año 1992, pero eso no quiere decir que la espectacularidad de las imagenes del escenario, reflejadas en el gigantesco espejo que cuelga sobre él en un ángulo de 45º, no sobrecoja al espectador, y resulte en un espectáculo visual que jamás pasará de moda. Una escenografía que va más alla de un simple marco para convertirse en un elemento activo del espectáculo.

FECHA ESTRENO:22/06/2023
DURACIÓN:138 min.
DIRECTOR:Paolo Bortolameolli, Josef Svoboda
REPARTO:Claudia Pavone, Marco Ciaponi, Valeria Tornatore, Sergio Vitale
GÉNERO:BalletÓpera