animación

El nadal del Senyor Branquilló (CAT)El nadal del Senyor Branquilló (CAT)
PRÓXIMAMENTE

El nadal del Senyor Branquilló CATrecomendado para edades A

Stickman viu en un arbre amb Stick Lady i els seus tres fills. Un dia es veu immers en una aventura per intentar tornar a casa a temps per celebrar el Nadal.

FECHA ESTRENO:22/12/2019
DURACIÓN:60 min.
DIRECTOR:Jeroen Jaspaert, Daniel Snaddon
GÉNERO:Animación

Frozen IIrecomendado para edades A

Per què va néixer Elsa amb poders màgics? La resposta li està trucant i amenaça el seu regne. Juntament amb Anna, Kristoff, Olaf i Sven emprendrà un viatge perillós i inoblidable. A 'Frozen', Elsa temia que els seus poders foren massa per al món. A 'Frozen 2', desitjarà que siguin suficients. Seqüela de "Frozen. El regne del gel" (2013), el film d'animació més taquiller de la història del cinema, guanyador de l'Oscar a la millor pel·lícula animada. Reunirà al mateix equip artístic i tècnic de l'original.

FECHA ESTRENO:22/11/2019
DURACIÓN:103 min.
DIRECTOR:Jennifer Lee, Chris Buck
REPARTO:Kristen Bell, Evan Rachel Wood, Jonathan Groff
GÉNERO:AnimaciónFamiliar

Jumanji: Siguiente nivelPendiente de calificación

En aquesta ocasió, els 'jugadores' tornen al joc, però els seus personatges s'han intercanviat entro sí, la qual cosa ofereix un curiós planter: els mateixos herois con diferent aparença. Però, on està ho resto de la gent? Els participants només tenen una opció: jugar una vegada més a aquesta perillosa partida per a descobrir què es realment el que està succeint.

FECHA ESTRENO:13/12/2019
DURACIÓN:123 min.
DIRECTOR:Jake Kasdan
REPARTO:Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan
GÉNERO:AnimaciónFamiliarAventuras