Activitats especials

Sense sostre + Cinefòrum amb els directorsrecomendado para edades 12

Joan, un sense sostre que malviu als carrers de Barcelona amb la inseparable companyia del seu gos Tuc, decideix abandonar la seva rutina d’alcohol i violència i emprendre un viatge vers una destinació que només ell coneix. La pel·lí;cula està; protagonitzada per persones que han viscut al carrer, i que treballen amb actors professionals. Aquesta sessió compta amb la presència dels directors del film: Pep Garrido i Xesc Cabot.

FECHA ESTRENO:19/12/2019
DURACIÓN:99 min.
DIRECTOR:Xesc Cabot, Pep Garrido
REPARTO:Enric Molina, Laia Manzanares, Teresa Vallicrosa
GÉNERO:Basada en hechos
El escritor de un país sin librerías (Castellà)El escritor de un país sin librerías (Castellà)
PRÓXIMAMENTE

El escritor de un país sin librerías Castellàrecomendado para edades A

Guinea Equatorial es va independitzar d'Espanya fa 50 anys i ara s'ha convertit en un dels països més aïllats d'Àfrica. Ens endinsem en ell en companyia de l'escriptor més traduït del país, Juan Tomás Àvila Laurel, que el 2011 va haver de refugiar-se a Espanya per denunciar la dictadura de Teodoro Obiang, la més longeva del món. A través dels seus llibres descobrim un racó d'Àfrica que viu encara sota l'impacte de dos segles de dominació colonial.

FECHA ESTRENO:17/12/2019
DURACIÓN:83 min.
DIRECTOR:Marc Serena
GÉNERO:DocumentalBasada en hechos

El documental del mes: Els tomàquets escolten Wagner VOSCATPendiente de calificación

Els tomàquets tenen més bon gust si creixen amb la música de Richard Wagner? Elias és un petit poble agrícola i aïllat del centre de Grècia que està morint. Però dos cosins enginyosos, en Christos i l’Aleco, s’uneixen a les àvies d’aquest llogarret per conrear tomàquets. Amb els seus coneixements i una mica d’ajuda de la música de Wagner, volen fer realitat el seu somni: exportar pots de tomàquet orgànic arreu del món. Desafiant l’agricultura industrial i cultivant tomàquets orgànics amb llavors centenàries, venen pots de tomàquet i altres conserves fets amb un mètode poc ortodox. L’exportació de productes orgànics és un mercat molt competitiu, però l’èxit inesperat ha agafat per sorpresa tot el poble, que ha recuperat la il·lusió i ha pogut aixecar els ànims i l’economia de l’indret.

FECHA ESTRENO:16/12/2019
DURACIÓN:72 min.
DIRECTOR:Marianna Economou
GÉNERO:Documental
Ballet: El cascanueces (retransmissió)Ballet: El cascanueces (retransmissió)
Último día
17/12/2019
PRÓXIMAMENTE

Ballet: El cascanueces retransmissiórecomendado para edades A

Redifusió de l'espectacle de 2016 de la Royal Ballet House de Londres. La molt estimada música de Tchaikovski es correspon amb una aventura màgica viscuda en Nochebuena per Clara i el seu ninot en forma de trencanous. El seu viatge al País dels Dolços conté alguns dels moments més coneguts de tota la història del ballet, com la Dansa de la Fada Confitada i el Vals de les Flors.

FECHA ESTRENO:17/12/2019
DURACIÓN:155 min.
DIRECTOR:
REPARTO:
GÉNERO:EditorialMusical

VISITES GUIADES AL CINEMArecomendado para edades A

Endinsa't en una experiència única en format de recorregut per les instal·lacions del cinema; des dels racons més amagats de les sales de visionat fins a les zones mes secretes de la cabina de projecció. Una bona oportunitat per fer un repàs a la història de les sales de cinema i recuperar la nostàlgia del cinema en 35mm!

FECHA ESTRENO:15/09/2019
DURACIÓN:100 min.
DIRECTOR:
GÉNERO: