Drama

DIFUMINADO - Sessió amb cinefòrumDIFUMINADO - Sessió amb cinefòrum
PRÓXIMAMENTE

DIFUMINADO - Sessió amb cinefòrumrecomendado para edades 16

Existeix un avi amb un passat fosc. Existeix un viatge i un sobre amb diners. Existeix la possibilitat d'ordenar uns records plens de cotxes clàssics, dones belles i excessos de joventut. DIFUMINADO és un film enmarcat dins el cicle CINEMA FET A SANT BOI. La projecció comptarà amb la presència de membres de l'equip.

FECHA ESTRENO:31/03/2020
DURACIÓN:53 min.
DIRECTOR:Pere Koniec
GÉNERO:DramaSuspenseEditorial

La llamada de lo salvajePendiente de calificación

Adaptada del popular clàssic de la literatura, 'La Llamada de lo Salvaje' porta a la pantalla amb enorme autenticitat la història de Buck. Es tracta d'un gos amb un gran cor, el qual la seva la plàcida vida domèstica es posa cap per avall quan de sobte li arrenquen de la seva llar a Califòrnia i el trasplanten a les exòtiques terres de Yukon a Alaska durant la febre de l'or dels anys 1890. Buck és el principiant nouvingut en un equip de trineu de gossos que lliura el correu i de què acabarà sent el líder. Buck viurà l'aventura més gran de la seva vida i trobarà per fi el seu lloc en el món convertint-se en el seu propi mestre.

FECHA ESTRENO:21/02/2020
DURACIÓN:100 min.
DIRECTOR:Chris Sanders
REPARTO:Harrison Ford, Dan Stevens, Bradley Whitford, Karen Gillan, Omar Sy, Jean Louisa Kelly, Terry Notary, Cara Gee
GÉNERO:DramaAventuras

Solo nos queda bailarrecomendado para edades 12

Merab porta assajant des que era molt jove en la Companyia Nacional de Dansa de Geòrgia amb la seva parella de ball, Mary. De sobte, la seva vida fa un tomb quan apareix el despreocupat i carismàtic Irakli i es converteix en el seu rival més poderós, però també en el seu major objecte de desig. En una atmosfera conservadora, Merab s'enfronta a la necessitat d'alliberar-se i arriscar-ho tot en l'obstinació.

FECHA ESTRENO:21/02/2020
DURACIÓN:112 min.
DIRECTOR:Levan Akin
REPARTO:Levan Gelbakhiani, Bachi Valishvili, Ana Javakishvili, Giorgi Tsereteli, Tamar Bukhnikashvili, Marika Gogichaishvili
GÉNERO:Drama

Vida ocultarecomendado para edades 7

La història de l'austríac Franz Jägerstätter, objector de consciència, que es va negar a lluitar per als nazis durant la Segona Guerra Mundial i va acabar sent executat per ells en 1943, per a ser declarat màrtir i beatificat per l'Església.

FECHA ESTRENO:21/02/2020
DURACIÓN:175 min.
DIRECTOR:Terrence Malick
REPARTO:August Diehl, Matthias Schoenaerts, Valerie Pachner, Michael Nyqvist, Jürgen Prochnow, Bruno Ganz, Martin Wuttke, Karl Markovics
GÉNERO:DramaBiográfico