Comèdia

Minions: El origen del Gru Doblada ESPPendiente de calificación

Són els anys 70 i Gru (amb veu en VO del nominat a l'Oscar® Steve Carell) creix en un barri residencial, en ple boom dels pentinats cardatges i els pantalons de campana. Com a fan incondicional d'un famós supergrup de vilans, Els Salvatges Sis, Gru idea un pla per a demostrar-los que és prou malvat com per a treballar amb ells. Per sort, compta amb l'ajuda dels seus fidels seguidors, els Minions, sempre disposats a sembrar el caos. Junts, Kevin, Stuart, Bob, i Otto —un nou Minion amb aparell en les dents i desesperat per sentir-se acceptat— desplegaran el seu potencial per a construir al costat de Gru el seu primer cau, experimentar amb les seves primeres armes i dur a terme les seves primeres missions.

FECHA ESTRENO:01/07/2022
DURACIÓN:100 min.
DIRECTOR:Kyle Balda, Brad Ableson
REPARTO:Steve Carell, Julie Andrews, Lucy Lawless, Michelle Yeoh, Jean-Claude Van Damme, Danny Trejo
GÉNERO:ComediaAnimación

Mamá o papárecomendado para edades 12

Flora i Víctor són els pares que tot nen voldria tenir: moderns, divertits i afectuosos. No obstant això, tot es torça el dia que decideixen divorciar-se i apareix l'oportunitat laboral amb la qual porten somiant tota la vida. Només hi ha un problema: la custòdia. Cap està disposat a cedir. Així que, per ordre de la jutgessa, els nens hauran de decidir amb qui es queden: amb mamà, o amb papà. A partir d'aquest moment, els pares modèlics es declaren la guerra i no hi haurà treva. Tots dos faran tot el possible per no obtenir la custòdia dels seus fills.

FECHA ESTRENO:17/12/2021
DURACIÓN:103 min.
DIRECTOR:Dani de la Orden
REPARTO:Paco León, Miren Ibarguren, Ester Expósito, Pedro Casablanc, Eva Ugarte, Miquel Fernández, Berto Romero, Mari Paz Sayago
GÉNERO:ComediaFamiliar
Con quién viajasCon quién viajas
PRÓXIMAMENTE

Con quién viajasrecomendado para edades 12

Una aplicació de servei de vehicle compartit reuneix quatre desconeguts en un viatge que es convertirà en un confessionari en el qual descobrirem les peculiaritats de Julián, un conductor que es comporta de manera estranya; Elisa, una noia apocada i tímida; Miguel, que sembla estar de tornada de tot menys del passat; i Ana, d'esperit jove i dicharachero. En el trajecte aprendran molt d'amb qui viatgen... i d'ells mateixos.

FECHA ESTRENO:10/09/2021
DURACIÓN:87 min.
DIRECTOR:Hugo Martín Cuervo
REPARTO:Salva Reina, Ana Polvorosa, Pol Monen, Andrea Duro
GÉNERO:Comedia
La familia Addams 2 - La gran escapada (Doblada ESP)La familia Addams 2 - La gran escapada (Doblada ESP)
Último día
Mañana

La familia Addams 2 - La gran escapada Doblada ESPrecomendado para edades A

Els Addams s'embullen en aventures més boges i es veuen embolicats en divertits enfrontaments amb tota mena de personatges desprevinguts. Seqüela de la pel·lícula animada de 2019, 'La família Addams'.

FECHA ESTRENO:08/10/2021
DURACIÓN:93 min.
DIRECTOR:Greg Tiernan, Conrad Vernon
REPARTO:Oscar Isaac, Charlize Theron, Chlorë Grace Moretz
GÉNERO:Comedia