Comedia

Sonic La Películarecomendado para edades A

Sonic, el famós eriçó blau de SEGA viurà la seva primera aventura en la pantalla gran. En aquesta adaptació cinematogràfica basada en la coneguda saga de videojocs podrem veure als personatges icònics de la franquícia. El seu protagonista serà Sonic, l'eriçó amb l'habilitat de córrer a la velocitat del so i que, juntament amb els seus amics la guineu Tails i el equidna Knuckles, combaten amb el malvat Doctor Eggman, que sempre està tractant de dominar el món i apoderar-se de les maragdes del caos.

FECHA ESTRENO:14/02/2020
DURACIÓN:109 min.
DIRECTOR:Jeff Fowler
REPARTO:Animation, James Marsden, Jim Carrey, Neal McDonough, Adam Pally, Leanne Lapp, Shannon Chan-Kent, Debs Howard
GÉNERO:Comedia

Hasta que la boda nos separerecomendado para edades 16

Marina és una treintañera que es guanya la vida organitzant noces. A diferència dels seus clients, ella gaudeix d'una vida sense lligams ni compromisos, fins que una nit coneix a Carlos, un affaire més per a ella i un moment de feblesa per a ell. Perquè ell té núvia: Alexia, una jove perfecta i amiga d'infància de Marina. Quan Alexia descobreix la targeta de visita de Marina entre les coses de Carlos, ho interpreta com una proposta de matrimoni i diu que sí immediatament.

FECHA ESTRENO:14/02/2020
DURACIÓN:110 min.
DIRECTOR:Dani de la Orden
REPARTO:Belén Cuesta, Álex García, Silvia Alonso, Antonio Dechent, Mariam Hernández, Adrián Lastra, Gracia Olayo, Salva Reina
GÉNERO:Comedia