Aventuras

IT: Capítulo 2recomendado para edades 18

Han passat gairebé 30 des que el Club de Perdedors format per Bill, Berverly, Richie, Ben, Eddie, Mike i Stanley s'enfrontessin al macabre i despietat Pennywise (Bill Skarsgå*rd). Quan van tenir oportunitat van abandonar el poble de Derry, en l'estat de Maine, que tants problemes els havia ocasionat. No obstant això, ara d'adults sembla que no poden escapar del seu passat. Una nova època estival arriba i tots ells hauran d'enfrontar-se de nou al temible pallasso i descobrir si de debò estan preparats per a superar els seus traumes de la infància.

FECHA ESTRENO:06/09/2019
DURACIÓN:165 min.
DIRECTOR:Andy Muschietti
REPARTO:James McAvoy, Javier Botet, Jessica Chastain
GÉNERO:AventurasTerror

Mientras dure la guerraPendiente de calificación

Espanya. Estiu de 1936. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno decideix donar suport públicament la revolta militar que promet portar ordre a la convulsa situació del país. Immediatament és destituït pel govern republicà com a rector de la Universitat de Salamanca. Mentrestant, el general Franco aconsegueix sumar les seves tropes al capdavant revoltat i inicia una reeixida campanya amb la secreta esperança si es fes amb el comandament únic de la guerra. La deriva sagnant del conflicte i l'empresonament d'alguns dels seus companys fan que Unamuno comenci a qüestionar la seva postura inicial i a sospesar els seus principis. Quan Franco trasllada la seva caserna a Salamanca i és nomenat Cap de l'Estat de la zona nacional, Unamuno acudirà al seu Palacio, decidit a fer-li una petició.

FECHA ESTRENO:27/09/2019
DURACIÓN:107 min.
DIRECTOR:Alejandro Amenábar
REPARTO:Karra Elejalde, Eduard Fernández, Santi Prego, Nathalie Poza, Patricia López, Luis Zahera, Luis Bermejo, Inma Cuevas
GÉNERO:BiográficoHistóricoBélicoAventurasBasada en hechos
Rambo - Last BloodRambo - Last Blood
Último día
20/08/2019
PRÓXIMAMENTE

Rambo - Last Bloodrecomendado para edades Pendiente de calificacion

John Rambo (Sylvester Stallone) està en hores baixes i vivint en un ranxo a Arizona, però quan rep la notícia que la seva néta ha desaparegut, després d'haver travessat la frontera a Mèxic per a anar a una festa, Rambo decideix anar en la seva cerca.

FECHA ESTRENO:27/09/2019
DURACIÓN:100 min.
DIRECTOR:Adrian Grunberg
REPARTO:Sylvester Stallone, Paz Vega, Marco de la O, Sergio Peris-Mencheta, Óscar Jaenada, Yvette Monreal, Adriana Barraza, Rick Zingale
GÉNERO:BélicoAcciónAventuras

Dora y la ciudad perdidarecomendado para edades Ai

Després d'haver passat la major part de la seva vida explorant la jungla al costat dels seus pares, res podria haver preparat a Dora per l'aventura més perillosa a la qual mai s'ha enfrontat: l'institut !. Exploradora fins al final, Dora no triga a posar-se al capdavant d'un equip format per Botes (el seu millor amic, un mico), Diego, un misteriós habitant de la jungla i un desorganitzat grup d'adolescents en una aventura en la qual hauran de salvar seus pares i resoldre el misteri ocult després d'una ciutat perduda d'or.

FECHA ESTRENO:30/08/2019
DURACIÓN:102 min.
DIRECTOR:James Bobin
REPARTO:Isabela Moner, Eugenio Derbez, Eva Longoria, Michael Peña, Jeffrey Wahlberg, Danny Trejo, Temuera Morrison, Madeleine Madden
GÉNERO:InfantilCiencia ficciónFamiliarAventuras
La rata pirataLa rata pirata
PRÓXIMAMENTE

La rata piratarecomendado para edades Ai

Compte amb la rata pirata! el bandoler més llaminer de tots. Muntat en el seu cavall, roba el menjar dels viatgers que troba pel camí, fins que un dia es creua amb algú més astut que ell. Un conte de capa i espasa, de lladres i galetes. Una fabulosa i divertida història dels autors d'El Grúfal, acompanyada de tres curtmetratges sobre l'aventura de créixer.

FECHA ESTRENO:06/10/2019
DURACIÓN:55 min.
DIRECTOR:Jeroen Jaspaert
GÉNERO:AnimaciónAventuras