Aventures

Top Gun: Maverick Doblada ESPPendiente de calificación

Després de més de 30 anys de servei com un dels millors aviadors de l'Armada, Pete "Mavericks" Mitchel (Tom Cruise) es troba on sempre va voler estar, empenyent els límits com un valent pilot de prova i esquivant l'abast en el seu rang, que no li deixaria volar emplaçant-lo en terra. Quan es troba entrenant a un destacament de graduats de Top Gun per a una missió especialitzada, Maverick es troba allí amb el tinent Bradley Bradshaw (Milers Teller), el fill del seu difunt amic "Goose"... Seqüela de Top Gun.

FECHA ESTRENO:19/11/2021
DURACIÓN:120 min.
DIRECTOR:Joseph Kosinski
REPARTO:Tom Cruise, Val Kilmer, Miles Teller, Jennifer Connelly, Glen Powell, Jon Hamm, Ed Harris, Lewis Pullman
GÉNERO:AcciónAventuras

Morbius Doblada ESPPendiente de calificación

El Doctor Michael Morbius (Jared Leto) es un bioquímico que sufre una extraña enfermedad en la sangre. Para curarse y dar una respuesta a su trastorno, en el proceso, se infecta sin darse cuenta con una forma de vampirismo. Aunque debería haber muerto, tras la cura, Michael se siente más vivo que nunca y adquiere dones como fuerza, velocidad, capacidad de ecolocalización, además de una necesidad irresistible de consumir sangre.

FECHA ESTRENO:21/01/2022
DURACIÓN:140 min.
DIRECTOR:Daniel Espinosa
REPARTO:Jared Leto, Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal
GÉNERO:AcciónAventuras
Viuda negra (Doblada ESP)Viuda negra (Doblada ESP)
Último día
29/07/2021

Viuda negra Doblada ESPrecomendado para edades 12

*Natasha *Romanoff, àlies Vídua Negra, s'enfronta als capítols més foscos de la seva història quan sorgeix una perillosa conspiració relacionada amb el seu passat. Perseguida per una força que no es detindrà davant res per a acabar amb ella, *Natasha ha de bregar amb la seva història com a espia i amb el deixant de relacions destruïdes que va deixar enrere molt abans de convertir-se en Venjadora.

FECHA ESTRENO:09/07/2021
DURACIÓN:134 min.
DIRECTOR:Cate Shortland
REPARTO:Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour, William Hurt, Ray Winstone, O.T. Fagbenle, Michelle Lee
GÉNERO:AcciónAventuras

Jungle Cruise Doblada ESPPendiente de calificación

Pel·lícula basada en una atracció de Disneylandia en la qual un petit vaixell recorre un riu a través de la jungla plena de rèptils i altres animals, travessant multitud de perills, però amb un element sobrenatural.

FECHA ESTRENO:30/07/2021
DURACIÓN:127 min.
DIRECTOR:Jaume Collet-Serra
REPARTO:Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jesse Plemons, Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Paul Giamatti, Dani Rovira, Quim Gutiérrez
GÉNERO:Aventuras