Aventuras

Zibila i el poder de les ratlles CATrecomendado para edades A

La Zibila és una zebra adoptada per una família de cavalls. En el seu primer dia d’escola, els seus companys la tracten diferent i se’n riuen d’ella per tenir ratlles, però gràcies a una gran aventura amb el seu amic Carino recuperarà la seva confiança.Vine a conèixer la Zibila i el poder de les seves ratlles! Una història acompanyada de tres curts per celebrar la diversitat.

FECHA ESTRENO:02/02/2020
DURACIÓN:55 min.
DIRECTOR:Isabelle Favez
GÉNERO:AnimaciónAventuras

Stick manrecomendado para edades A

Pel·lícula curta amb diàlegs en anglès entendibles pels mes menuts! - Stick Man lives in the family tree with his Stick Lady Love and their stick children three.

FECHA ESTRENO:02/02/2020
DURACIÓN:27 min.
DIRECTOR:Jeroen Jaspaert, Daniel Snaddon
GÉNERO:AnimaciónAcciónAventuras

La llamada de lo salvajePendiente de calificación

Adaptada del popular clàssic de la literatura, 'La Llamada de lo Salvaje' porta a la pantalla amb enorme autenticitat la història de Buck. Es tracta d'un gos amb un gran cor, el qual la seva la plàcida vida domèstica es posa cap per avall quan de sobte li arrenquen de la seva llar a Califòrnia i el trasplanten a les exòtiques terres de Yukon a Alaska durant la febre de l'or dels anys 1890. Buck és el principiant nouvingut en un equip de trineu de gossos que lliura el correu i de què acabarà sent el líder. Buck viurà l'aventura més gran de la seva vida i trobarà per fi el seu lloc en el món convertint-se en el seu propi mestre.

FECHA ESTRENO:21/02/2020
DURACIÓN:100 min.
DIRECTOR:Chris Sanders
REPARTO:Harrison Ford, Dan Stevens, Bradley Whitford, Karen Gillan, Omar Sy, Jean Louisa Kelly, Terry Notary, Cara Gee
GÉNERO:DramaAventuras