Aventuras

Los Croods: Una nueva erarecomendado para edades A

Obligats a partir a la recerca d'un nou lloc on viure, la primera família prehistòrica s'aventura a explorar el món amb l'objectiu de localitzar un lloc més segur al qual anomenar llar. Però quan troben un idíl·lic paradís emmurallat que compleix amb totes les seves necessitats, es troben que aquest lloc amaga una sorpresa: hi ha una altra família que ja viu allí, els Masmejor. I és que els Masmejor, amb la seva elaborada casa en un arbre, les seves sorprenents invencions i els seus enormes horts, van un parell de passos per davant dels Croods en l'escala evolutiva. I quan els reben com els seus primers convidats, no triguen a sorgir tensions entre els nostres estimats cavernícoles i els seus nous i moderns semblants. Quan tot sembla perdut, una nova amenaça embarca a les dues famílies en una aventura èpica més enllà de la seguretat de la muralla, que els obligarà a aparcar les seves diferències, conjuminar forces i lluitar per un futur junts.

FECHA ESTRENO:23/12/2020
DURACIÓN:95 min.
DIRECTOR:Kirk De Micco, Chris Sanders
GÉNERO:Aventuras

Monster Hunterrecomendado para edades 16

Després del nostre món hi ha un altre: un món de monstres perillosos i poderosos que governen els seus dominis amb una ferocitat mortal. Quan la tinenta Artemis (Milla Jovovovich) i els seus lleials soldats són transportats del nostre món al nou món, la impertorbable tinenta rep el cop de la seva vida. En la seva desesperada batalla per sobreviure contra enormes enemics amb poders increïbles i atacs imparables i repugnants, Artemis s'unirà a un home misteriós que ha trobat la manera de defensar-se.

FECHA ESTRENO:26/03/2021
DURACIÓN:103 min.
DIRECTOR:Paul W.S. Anderson
REPARTO:Milla Jovovich, Tip Harris, Ron Perlman, Tony Jaa, Meagan Good, Josh Helman, Diego Boneta, Jannik Schümann
GÉNERO:Aventuras

Tom y JerryPendiente de calificación

Adaptació del clàssic propietat de Hanna-Barbera, que revela com Tom i Jerry es van conèixer i es va deslligar la seva rivalitat.

FECHA ESTRENO:19/02/2021
DURACIÓN:120 min.
DIRECTOR:Tim Story
REPARTO:Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Rob Delaney, Colin Jost, Ken Jeong, Pallavi Sharda, Jordan Bolger, Daniel Adegboyega
GÉNERO:FamiliarAventuras

El pequeño vampirorecomendado para edades 7

Little Vampire viu en una casa encantada amb un alegre grup de monstres, però malgrat això està mort d'avorriment. Una nit s'escapoleix en secret de la mansió al costat del seu fidel buldog amb el propòsit de trobar noves aventures i amics.

FECHA ESTRENO:29/01/2021
DURACIÓN:81 min.
DIRECTOR:Joann Sfar
GÉNERO:Aventuras