Aventura

Spider-Man: No way home Doblada ESPrecomendado para edades 7

Per primera vegada en la història cinematogràfica de Spider-Man, el nostre heroi, veí i amic és desemmascarat, i per tant, ja no és capaç de separar la seva vida normal dels enormes riscos que comporta ser un Súper Heroi. Quan demana ajuda a Doctor Strange, els riscos passen a ser encara més perillosos, obligant-lo a descobrir el que realment significa ser Spider-Man.

FECHA ESTRENO:16/12/2021
DURACIÓN:148 min.
DIRECTOR:Jon Watts
REPARTO:Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jamie Foxx, Tony Revolori, J.K. Simmons, Angourie Rice
GÉNERO:Ciencia FicciónAcciónAventura

Red Doblada ESPPendiente de calificación

Mei Lee, una nena de 13 anys una mica rara però segura de si mateixa, es debat entre ser la filla obedient que la seva mare vol que sigui i el caos propi de l'adolescència. Ming, la seva protectora i lleugerament exigent mare, no se separa mai d'ella el que és una situació poc desitjable per a una adolescent. I per si els canvis en la seva vida i en el seu cos no fossin suficients, cada vegada que s'emociona massa (el que li ocorre pràcticament tot el temps), es converteix en un panda vermell gegant.

FECHA ESTRENO:11/03/2022
DURACIÓN:100 min.
DIRECTOR:Domee Shi
GÉNERO:ComediaAnimaciónAventuraFantasíaFamiliar

Animales Fantásticos 3: Los secretos de Dumbledore Doblada ESPrecomendado para edades

El professor Albus Dumbledore (Jude Law) sap que el poderós mag fosc Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) està fent plans per a apoderar-se del món màgic. Incapaç de detenir-lo ell només, confia en el Magizoólogo Newt Scamander (Eddie Redmayne) per a dirigir un intrèpid equip de mags, bruixes i un valent forner Muggle en una missió perillosa, on es troben amb antics i nous animals i s'enfronten a una legió cada vegada més nombrosa de seguidors de Grindelwald. Hi ha molt en joc així que ens preguntem fins quan podrà romandre Dumbledore al marge.

FECHA ESTRENO:08/04/2022
DURACIÓN:120 min.
DIRECTOR:David Yates
REPARTO:Mads Mikkelsen, Jude Law, Eddie Redmayne, Ezra Miller
GÉNERO:AventuraFantasíaFamiliar
Jurassic World: Dominion (Doblada ESP)Jurassic World: Dominion (Doblada ESP)
PRÓXIMAMENTE

Jurassic World: Dominion Doblada ESPPendiente de calificación

Tornen els dinosaures del famós parc temàtic d'Illa Ennuvola. Owen Grady (Chris Pratt), l'expert en rapinyaires, torna en una nova aventura al costat de Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), la guia del parc. Aquest tercer lliurament de la saga Jurassic World, basada en els llibres de Michael Crichton, la produeix Steven Spielberg (Ready Player One, Els arxius del Pentàgon).

FECHA ESTRENO:10/06/2022
DURACIÓN:140 min.
DIRECTOR:Colin Trevorrow
REPARTO:Chris Pratt, Laura Dern, Jeff Goldblum, Sam Neill, Bryce Dallas Howard, Omar Sy, Campbell Scott, Mamoudou Athie
GÉNERO:AcciónAventura