Animación

Zibila i el poder de les ratlles CATrecomendado para edades A

La Zibila és una zebra adoptada per una família de cavalls. En el seu primer dia d’escola, els seus companys la tracten diferent i se’n riuen d’ella per tenir ratlles, però gràcies a una gran aventura amb el seu amic Carino recuperarà la seva confiança.Vine a conèixer la Zibila i el poder de les seves ratlles! Una història acompanyada de tres curts per celebrar la diversitat.

FECHA ESTRENO:02/02/2020
DURACIÓN:55 min.
DIRECTOR:Isabelle Favez
GÉNERO:AnimaciónAventuras

Stick manrecomendado para edades A

Pel·lícula curta amb diàlegs en anglès entendibles pels mes menuts! - Stick Man lives in the family tree with his Stick Lady Love and their stick children three.

FECHA ESTRENO:02/02/2020
DURACIÓN:27 min.
DIRECTOR:Jeroen Jaspaert, Daniel Snaddon
GÉNERO:AnimaciónAcciónAventuras

OnwardPendiente de calificación

Ambientat en un món de fantasia suburbana, dos germans elfos adolescents, Ian i Barley Lightfood, s'embarquen en una aventura en la qual es proposen descobrir si existeix encara una mica de màgia en el món que els permeti passar un últim dia amb el seu pare, que va morir quan ells eren encara molt petits com per a poder recordar-ho.

FECHA ESTRENO:06/03/2020
DURACIÓN:120 min.
DIRECTOR:Dan Scanlon
REPARTO:Tom Holland, Chris Pratt, Octavia Spencer
GÉNERO:Animación

El documental del mes: Cachada VOSCATrecomendado para edades 12

El cicle de violència és pervers, però la força del teatre és més poderosa. Cinc venedores ambulants d’El Salvador exposen les seves vides en un taller de teatre. Allà parlen de les seves vivències als mercats i a les seves llars, la qual cosa els permet reviure els traumes que han patit al llarg de la seva vida. A través d’aquest experiment liderat per la professora Egly Larreynaga, aquestes dones –Magaly, Magda, Ruth, Chileno i Wendy– viuen una transformació profunda que els permetrà descobrir la seva pròpia veu i adonar-se dels efectes que ha provocat en elles i en els seus fills la realitat violenta i masclista que les envolta. A través dels assajos, aquestes dones solteres i treballadores seran conscients que el cicle de la violència es reprodueix amb facilitat en ambients on els fills creixen sense haver paït el dolor del passat.

FECHA ESTRENO:19/03/2020
DURACIÓN:82 min.
DIRECTOR:Marlén Viñayo
REPARTO:Evelyn Chileno, Ruth H. Vega, Magdalena Henríquez, Wendy Henríquez, Egly Larreynaga, Magaly Lemus
GÉNERO:DocumentalSuspenseAnimaciónBasada en hechos