Poster de la película Blinded by the Light (cegado por el sol)Poster de la película Blinded by the Light (cegado por el sol)
"La mejor película de Chadha desde 'Bend It Like Beckhman' (...) Me atrevería a decir que es una oda incandescente a la fuerza innata del pop mucho más potente que cualquier otra obra adaptada de Nick Hornby"
- Variety

Fotos

La pel·lícula en imatges

valorar pel·lícula


Poster de la película Blinded by the Light (cegado por el sol)Poster de la película Blinded by the Light (cegado por el sol)

Blinded by the Lightrecomendado para edades 7

DATA ESTRENA:
20/09/2019
DURADA:114 min.
DIRECTOR:Gurinder Chadha
REPARTO:Viveik Kalra, Hayley Atwell, Rob Brydon, Kulvinder Ghir, Nell Williams, Aaron Phagura, Meera Ganatra, Dean-Charles Chapman
GÈNERE:ComediaRomanceMusical

Ens situem l'any 1987. Javed és un jove musulmà, addicte a la música, que descobreix la discografia de Bruce Springsteen. Des d'aquest moment, Javed s'enamora de "El cap" i els seus temes, cançons que parlen sobre la classe obrera i que contenen lletres amb les quals el jove no triga a identificar-se. Tractant d'escapar de la seva ciutat natal i de les regles tradicionals de la seva llar, Javed es troba entre dos mons, buscant la seva veritable identitat al ritme de les cançons del seu ídol. El seu pare, no obstant això, no li posarà les coses fàcils.