Poster de la película ¡A todo tren! Destino Asturias (Doblada ESP)Poster de la película ¡A todo tren! Destino Asturias (Doblada ESP)
"Història àgil i graciosa (...) bon ritme gràcies a un guió capaç de barrejar de manera amable gags sobre llenguatge inclusiu, animalismo i assalts a mà armada, amb picades d'ullet al clàssic infantil "Solo a casa""
- Diario El País

Fotos

La pel·lícula en imatges

valorar pel·lícula


Poster de la película ¡A todo tren! Destino Asturias (Doblada ESP)Poster de la película ¡A todo tren! Destino Asturias (Doblada ESP)

¡A todo tren! Destino Asturiasrecomendado para edades 7

DATA ESTRENA:
09/07/2021
DURADA:88 min.
DIRECTOR:Santiago Segura
REPARTO:Santiago Segura, Leo Harlem, Luna Fulgencio, Florentino Fernández, Joaquín Reyes, David Guapo, Sirena Segura, Diego Arroba
GÈNERE:Comedia

Ricardo és un pare molt responsable que decideix portar al seu fill a un campament a Astúries. Diversos pares decideixen que sigui ell l'encarregat de portar a un total de 6 nens fins a Astúries. Amb el que ningú comptava era que Felipe, avi de dos dels nens, s'unís al viatge. Extravagant i una cosa irresponsable què pot sortir malament en companyia de Felipe? Res i tot. Quan el tren arrenca sense ells i amb els nens sols dins, començarà una boja persecució liderada per un pare i un avi, dues generacions que han de bregar amb els seus propis problemes; i un eixelebrat viatge per part dels nens, on faran totes les entremaliadures que no s'atrevien a fer davant dels majors.

Comentaris

Deixa el teu comentari

Comparteix a xarxes socials